Betöltés...

Perlegear Állítható Mobil TV Állvány

Ár: 27.990 Ft

Ez az állítható gurulós TV állvány egy praktikus megoldás, hogy könnyen elhelyezhesse a televízióját és a DVD lejátszóját egy helyen. Az AV polccal felszerelt TV állvány kényelmes tárolóhelyet biztosít a DVD lejátszó, laptop, hangfal és a kábelek számára, így rendszerezve tarthatja az audiovizuális eszközeit. A gurulós kialakítás pedig lehetővé teszi a TV egyszerű mozgatását, így könnyen állíthatja be a legjobb nézőszöget a szobájában.Kompatibilis 23-60 hüvelykes TV-hez.● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Sokoldalú: Ez a guruló TV-állvány abszolút innováció a TV-rögzítés terén. Tökéletes azok számára, akiknél szűkös helyiségek vannak. A tágas lakótérrel rendelkezők számára is kiváló választás lehet, mivel szobáról szobára mozgatható.

"Head-Toe Bravo": Ez a hordozható TV állvány AV-polccal van felszerelve, amely extra tárhelyet biztosít a soundbarnak, DVD-lejátszónak, kábeldoboznak, laptopnak stb. A kettős tartóoszlop nagyméretű lyukkal rendelkezik a kábelek átvezetéséhez a jobb megjelenés érdekében. A stabil, nagy teherbírású talp kiváló súlypontot biztosít, hogy ellensúlyozza az egész egység terhelését. A nagy, sima felületű gumikerekek nem károsítják a padlót, 360°-ban elforgathatók és könnyen körbeforgathatók fapadlón vagy szőnyegen egyaránt.

Állítható: A TV-állvány közepe 112 cm és 152 cm közötti magasságba, az AV polc 30 - 85 cm magasságba állítható be a földtől mérve. Az alap integrált szerkezete abszolút stabilitást és extra helyet biztosít más eszközök elhelyezéséhez.

Ha rengeteg lehetőség közül görget, hogy egy ideális TV-állványt találjon, válassza ki ezt a terméket. Meglehetősen egyszerű az összeszerelése, részletes grafikus útmutatóval, nem igényel ezermesteri készségeket.

A csomag tartalmaz: 1 db gurulós állítható magasságú TV állványt és 1 db használati útmutatót.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Perlegear Állítható Mobil TV Állvány" című hirdetést látja. (fent)