Betöltés...

Logitech Zone Vezetékes Headset + Brio 4K Webkamera szett - Grafitszürke

Ár: 97.250 Ft

HALLJON ÉS LEGYEN HALLHATÓ, ZAVARMENTESEN
Az egy légterű munkahelyek gyakran zajosak úgy helyben, mint bárkinek, aki a telefonvonal másik végén hallgatja. A Microsoft Teams és UC-tanúsított változatban elérhető – a Zone Wired duális mikrofonra épülő zajcsökkentő technológiája pontosan elnyomja a 60 cm-nél (23,6 hüvelyk) távolabbi zavaró hangokat. A beszélő hangját a környezeti akusztikus zajoktól való elkülönítéssel ez a mikrofonos fejhallgató sokkal tisztább telefonbeszélgetéseket és videóértekezleteket tesz lehetővé.

ÜZLETI SZÍNVONALÚ OPTIKA
A C925e éles videókat készít automatikus fókuszálással (autofókusz) és 1080p HD-felbontással, 30 képkocka/mp képsebességgel. A RightLight™ 2 technológia intelligensen javítja a képminőséget az ellenfényes és gyengén megvilágított környezetekben, hogy az alkalmazottak mindig a lehető legjobban nézzenek ki a képernyőn. Az átlósan 78°-os előre beállított látótér éppen megfelelő a személyes munkahelyről tartott értekezletekhez, és a magánszféravédő fedél lehetővé teszi a bizalmas videók némítását, amikor indokolt. Emellett az üzembe helyezés gyerekjáték az USB-A Plug and Play útján történő beépülés révén.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Zone Vezetékes Headset + Brio 4K Webkamera szett - Grafitszürke" című hirdetést látja. (fent)