Betöltés...

ACT AC8304 32" Monitor asztali tartó - Fekete

Ár: 34.670 Ft

Teljes fém négyes 2x2-es asztali tartó négy, legfeljebb 32 hüvelykes és 8 kg-os monitorhoz, VESA 75x75 és 100x100 méretbenHelytakarékos megoldás az íróasztal rendben tartásához és tisztán tartásáhozKönnyen rögzíthető képernyő és szerszám nélkül állítható magassága a karos csavarrendszerrelTartozék a rögzítőbilincs és a grommet rögzítéshez az asztalra és az asztalon keresztül történő rögzítéshezIntegrált kábelkezelő rendszer és Allen kulcsos tárolórendszerErgonomikus asztali tartó: 3 forgáspont, képernyőbeállítás (dőlés/forgatás/forgatás) és egyéni képernyőbeállításVESA: 75x75 és 100x100Ergonómikus és helytakarékos munkakörnyezetet hozhat létre a 4 monitorhoz való teljes fém AC8304 asztali tartó használatával. Helyezzen négy képernyőt az ideális magasságba és látószögbe a jobb testtartás érdekében, és így elkerülheti a hát-, nyak- és vállpanaszokat. Az AC8304 Quad Desk Mount legfeljebb 32 hüvelykes és 8 kg-os képernyőkhöz alkalmas, és könnyen rögzíthető az íróasztalra egy bilincses vagy grommet rögzítéssel.


Visszaszorítja a hát-, nyak- és vállfájdalmak kockázatát
Az AC8304 kényelmes karos csavarrendszere segítségével szerszám nélkül, egyszerűen állítható magasságban és mélységben. Döntse, forgassa és forgassa el képernyőit, hogy ideális ergonomikus munkaterületet hozzon létre, csökkentve ezzel a nyak-, hát- és vállpanaszok kockázatát. A kábelek a kábelkezelő rendszernek köszönhetően nem kerülnek szem elé.

Kényelmes monitorrögzítő rendszerrel
A 4 monitort az ideális betekintési távolság beállításával az Ön kívánságai szerint állíthatja be. Az asztali tartó négy, legfeljebb 32 hüvelykes képernyőhöz alkalmas, amelyek egyenként legfeljebb 8 kg súlyúak lehetnek. Az AC8304 a VESA 75x75 mm és 100x100 mm-es VESA rendszerrel van felszerelve. Az egyszerű rögzítési rendszer lehetővé teszi, hogy négy monitort teljesen egyedül rögzítsen az asztali tartóra. Mind a bilincses, mind a grommet rögzítéshez szükséges összes szerelési eszköz mellékelve van. 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ACT AC8304 32" Monitor asztali tartó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)