Betöltés...

Romoss RS1000 Thunder Series Powerstation 933Wh

Ár: 236.250 Ft

Romoss Portable Power Station RS1000 töltő állomás
A Romoss Portable Power Station RS1000-et például olyan többnapos kirándulásokon is használhatod, ahol nincs hozzáférésed elektromos áramhoz. A töltőállomást autódban vagy napelemekkel is töltheted. Értékelni fogod a kényelmes fogantyúformát a könnyű hordozhatóság érdekében.

Több eszköz egyidejű töltése
A Romoss Portable Power Station RS1000 akár 2000 W teljesítményt is kínál. A töltő állomás több különböző kimenettel rendelkező, többfunkciós eszköz. Két 230V-os aljzattal, egy 12V-os aljzattal (CL), három USB-A csatlakozóval 18W-os gyorstöltési támogatás mellett, egy USB-C csatlakozóval (60W) és egy 12V-os egyenáramú bemenettel rendelkezik. A töltő tetején található egy Qi vezeték nélküli töltési lehetőség is, így egyszerre több különböző eszközt is tölthetsz.

Különböző módon tölthető töltő állomás
A Romoss töltő állomás 6,2 óra alatt tölthető fel egy hagyományos 150 W-os konnektoron keresztül. Lehetőség van napelemes töltésre is, 120 W-os teljesítménnyel vagy 60 W-os teljesítménnyel autós töltőn keresztül, amely körülbelül 15,5 órát vesz igénybe.
Értékelni fogod az intelligens digitális kijelzőt is, amely mutatja a töltés előrehaladását és az aktív portokat. A töltő állomás akkumulátora túlfeszültség-, rövidzárlat-, túlmelegedés stb. elleni védelemmel rendelkezik.
A Romoss töltő állomás zseblámpakéntis használható a fogantyúban található LED-es lámpának köszönhetően, valamint 120 cm magasból történő leejtés ellen is tesztelték, terhelhetősége pedig 85 kg.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Romoss RS1000 Thunder Series Powerstation 933Wh" című hirdetést látja. (fent)