Betöltés...

Avision AD345F szkenner

Ár: 379.790 Ft

Legfeljebb 242 x 356 mm (9,5 x 14 in.) méretű nyomtatványok támogatása.
Az AD345F elődeihez képest egyedülálló és innovatív kialakítással büszkélkedhet: képes akár 242 x 356 mm (9,5 x 14 in.) méretű nyomtatványdokumentumok befogadására. A szabványos 216 mm-ről (8,5 hüvelyk) 242 mm-re (9,5 hüvelyk) kiterjesztett dokumentumszélesség versenyképesebbé teszi az AD345F-et, hogy a dokumentumok szélesebb köréhez illeszkedjen.

A fordított görgő fokozza az adagolás megbízhatóságát
Az AD345F a fejlett papírelkülönítési képességet biztosító innovatív fordított görgővel tervezve kiemelkedő adagolási megbízhatóságot és üzemi termelékenységet biztosít, mivel hatékonyan csökkenti a többszöri adagolás vagy a papírelakadás kockázatát.

Papírvédelmi technológia
A fejlett papírvédelmi technológia megvédi az értékes papírt a gyűrődéstől vagy szakadástól azáltal, hogy megállítja a beolvasási folyamatot, amint ferde lapot észlel.

Dokumentumokhoz és kártyákhoz alkalmas duplex szkenner
A fejlett egyenes papírútvonalnak és a képfeldolgozási technológiának köszönhetően a különböző méretű és súlyú dokumentumok vegyes kötegei beolvashatók, megfelelően levághatók, elferdíthetők és felhasználhatók. A beolvasási méret elfogadja az 50 x 50 mm-es (2 x 2 in.) blokkoktól a 242 x 356 mm-es (9,5 x 14 in.) üzleti dokumentumokig terjedő papírokat. Az automatikus dokumentumadagoló elég robusztus ahhoz is, hogy akár 413 g/m2 (110 lbs) súlyú papírt és dombornyomott kemény kártyákat, például személyi igazolványokat, hitelkártyákat, jogosítványokat és egészségbiztosítási kártyákat 1,25 mm vastagságig tápláljon be.

Több kép automatikus vágása
A lapolvasó emellett a többszörös képvágás kényelmes funkciójával is rendelkezik. Ezzel a funkcióval különböző méretű dokumentumok, például fényképek, személyi igazolványok vagy névjegykártyák helyezhetők a síkágyra, és a szkenner egyetlen szkenneléssel képes a dokumentumok eredeti méretének megfelelően több képet vágni és létrehozni.

Földbarát LED technológia
Az AD345F nagy áteresztőképességet és kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ugyanakkor ugyanakkor környezetbarát is. A LED-technológia nem igényel bemelegedési időt, és alacsonyabb energiafogyasztású, nem termel higanygőzt, mint más hagyományos, CCFL (hidegkatódos fénycső) technológiát használó szkennerek.

Nagy volumenű napi működési ciklus
A szkennerrel akár napi 10 000 oldal is beolvasható a 100 oldalas automatikus dokumentumadagoló segítségével. Az adatok azt mutatják, hogy ezt a szkennert a dokumentum beolvasására tervezték minden olyan alkalmazásban, amely gyakori dokumentum- és merevlemez-olvasást igényel.

Hatékony, csomagban található szoftveralkalmazások
Az AD345F készülékhez TWAIN és ISIS illesztőprogramok tartoznak, és a csomagban egy sor nagy teljesítményű szoftveralkalmazás található, amelyek közé tartozik az Avision Button Manager , az AVScan és a PaperPort . A Button Manager segítségével egyetlen gombnyomással kereshető PDF, JPEG, BMP vagy GIF fájlformátumba szkennelhet, mappába menthet a számítógépén, és e-mailbe, képszerkesztő alkalmazásba vagy akár felhőalkalmazásba, például a Google Drive-ba vagy a Microsoft SharePointba is szkennelhet. Az AVScan és a PaperPort rendkívül hatékony képfeldolgozó és dokumentumkezelő szoftver, amely segít a feladatok hatékonyabb racionalizálásában.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Scanner
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Avision AD345F szkenner" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: