Betöltés...

Laptop hátizsák, alkalmas 15,6 hüvelykes laptophoz, vízálló campus hátizsák, alkalmas munkára, kültérre, utazásra, kempingezésre,440205,fekete

Ár: 9.990 Ft

【Nagy kapacitású, jól szervezett】 Külső méretek: 30x42x13 CM. A különálló laptoprekeszben 13"-os 15,6"-os laptop hátizsák található. A tágas rekeszekben elférnek a mindennapi szükségletek és a csúcstechnológiás elektronikai tartozékok. Belül több zseb található a tárgyak rendezésére.
[USB port kialakítása] A hátizsák oldalán kilóg egy USB töltőport, amely adatkábellel csatlakoztatható a saját mobil tápegységéhez, így utazás közben is könnyedén töltheti telefonját kihangosítva (tápegység nem beleértve).
【Kényelmes és tartós】 Két "S" alakú ívelt, párnázott vállpánttal rendelkezik a vállnyomás csökkentése érdekében. Kényelmes légáramú hátkialakítás, vastag és puha lélegző párnákkal párosítva, maximális megtámasztást biztosít a hátnak, és nagyon lélegző és kényelmes. 1 intelligens csomagtérfedél szabaddá teszi a kezét és a hátát, csak csúsztassa át a csomagfogantyú csövére a könnyű utazás érdekében.
【Divatos és praktikus】 Könnyű, vízálló és tartós poliészterből készült, kiváló minőségű béléssel. Stílusos és gyönyörű dupla cipzáras kialakítás, sima és nem tapadó. A táska elegáns megjelenésű és minden alkalomra alkalmas.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Laptop hátizsák, alkalmas 15,6 hüvelykes laptophoz, vízálló campus hátizsák, alkalmas munkára, kültérre, utazásra, kempingezésre,440205,fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések