Betöltés...

TP-Link Tapo P110 Smart konnektor (2db)

Ár: 14.560 Ft

Intelligens Vezérlés MobileszközérőlA Tapo alkalmazással bárhonnan kezelheti csatlakoztatott eszközeit. Úgy tervezték, hogy támogassa az Ön életmódját és biztonságban tartsa családját.
HangvezérlésA kéz nélküli irányítás, jobb mint valaha. A Google Assistant és az Amazon Alexa nem tudnak magyarul, angol nyelven vezérelhetőek.Pénzt és energiát takaríthat megKövesse nyomon a valós idejű energiafogyasztást és az energiafelhasználást a Tapo alkalmazáson keresztül. Okosabban takaríthat meg a készülékek kezelésével. Éljen okosabban az intelligens menetrenddelA menetrendek és az időzítők intelligensebb, kényelmesebb és környezetbarátabb életet biztosítanak. Csak akkor kapcsolja be a csatlakoztatott eszközöket, ha szüksége van rájuk.Csoportosítsa eszközeit az egy érintéses vezérléshezKombináljon több eszközt egy csoportba, így az intelligens konnektor más Tapo okoseszközökkel is működhet. Kapcsolja be vagy ki mindegyiket egyetlen művelet segítségével - nincs szükség ismételt műveletekre.Meghatározó tulajdonságok és kompakt méretA Tapo P110 kicsi, hogy szabadon hagyja a szomszédos aljzatokat, így kényelmes a mindennapi használata.Megosztás a családdalNincs korlátozva az egyszemélyes vezérlésre, és közvetlenül megoszthatják egymással a családtagok a felügyeleti jogosultságokat, így időt takaríthatnak meg és fokozhatják a felhasználóbarátságot.Biztonság otthonában, ameddig távol vanAz Távolléti Mód szimulálja, hogy valaki otthon van. Elrettentheti a tolvajokat és a rossz szándékúakat, ha a csatlakoztatott eszközök a tervezett időben be- és kikapcsolnak.Élvezze az egyszerű,barátságos beállítást és használatotAz egyedi útmutatás egyszerűbbé teszi a telepítési lépéseket a gyorsabb kapcsolat érdekében (20 másodpercen belül), nincs szükség külön elosztóra vagy tartozékokra.

Műszaki adatok:
Teljesítménykövetelmények: AC 220-240 V~50/60 Hz 10 AMax. áramerősség 2300 W, 10 AMéret (Ma x Sz x Mé): 51x72.0x40 mmBorítás: PCGomb(ok): PowerStátuszjelzés: LED Üzemi hőmérséklet: 0 ºC–35 ºCMűködési páratartalom: 10%–90%RH, KondenzációmentesTanúsítványok CE, RoHSSzabvány IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2Wi-Fi hálózat: 2.4 GHzRendszerkövetelmények Android 4.3 vagy magasabb, iOS 9.0 vagy magasabb

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "TP-Link Tapo P110 Smart konnektor (2db)" című hirdetést látja. (fent)