Betöltés...

HDMI SLIM 2.0 4K 3M VA0009-3 VAYOX: A Csúcsminőségű HDMI Kábel, Ami Minden Igényt Kielégít

Ár: 4.790 Ft

Ha már unod, hogy mindig kompromisszumokat kell kötnöd az otthoni vagy irodai elektronikai eszközöknél, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a VAYOX HDMI SLIM 2.0 4K 3M VA0009-3 kábellel. ? A teljesítmény, a design és a minőség tökéletes harmóniája, ami az életed minden szegmensében helytáll!
? Miért válaszd ezt a HDMI kábelt a többi helyett?
Ez a kábel nem csak egy egyszerű kábel. Az alábbiakban kifejtjük, mi teszi ezt a terméket kiemelkedővé:

? Univerzális kompatibilitás: Támogatja az 1.0, 1.1, 1.2, 1.3, 1.4 és 2.0 szabványokat is! Képzeld el, hogy mennyi eszközöd lesz kompatibilis ezzel a kábellel!
? 24 Karátos Aranybevonat: A csatlakozók 24 karátos arannyal vannak bevonva a legjobb érintkezés és a legnagyobb tartósság érdekében.
? Magas minőségű anyagok: 99,9% tisztaságú réz garantálja az átviteli sebességet és a megbízhatóságot.
?️ EMI és RFI védelem: Árnyékolt kábel gondoskodik a teljes elektromágneses és rádiófrekvenciás interferencia csökkentéséről.
? Lenyűgöző kép- és hangminőség: 4K@50/60Hz, FULL HD, ULTRA HD és más formátumok támogatása mellett 18Gbps és 2160P maximális átviteli sebességet és felbontást is kínál.
? Ethernet és audio visszatérő csatorna: A netezés és a többfunkciós audio lehetőségei a kezedben.
? CE, ATC, RoHS tanúsítványok: Ez a kábel minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztos lehetsz a minőségében.

? Élvezd a Kényelmet és az Egyszerűséget
Ezzel a HDMI kábellel már nem kell aggódnod a kompatibilitási problémák miatt. Minden eszközöd egyszerűen csatlakoztatható lesz, miközben a lenyűgöző kép- és hangminőségben gyönyörködhetsz. ?
? Műszaki adatok

Hossza: 3m
Tüskék száma: 19+1 (a gyorsabb átvitel érdekében)
Nylon köpeny és kis karcsú végek
Átviteli sebesség: 18Gbps, 2160P, 32LPCM, 1536kHz hang
3D támogatás

? Ne Habozz, Légy a Jövő része!
Nem találsz hasonlót a piacon, ami ennyire kiváló minőségű és sokoldalú. Tedd meg a legjobb döntést, és kattints a "Kosárba" gombra! ?

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HDMI SLIM 2.0 4K 3M VA0009-3 VAYOX: A Csúcsminőségű HDMI Kábel, Ami Minden Igényt Kielégít" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: