Betöltés...

Meross MSS210HKKIT(EU) okos aljzat, HomeKit 2 darab, (MSS210HKKIT(EU))

Ár: 10.156 Ft

MEROSS MSS210HKKIT(EU) Smart Outlets Kit (HomeKit)A Meross intelligens konnektorok lehetővé teszik az adott konnektorba csatlakoztatott eszközök távoli vezérlését, időzítő beállítását vagy be- és kikapcsolási ütemezés létrehozását.
Együttműködnek az Alexa, Apple HomeKit, SmartThings, Google hangalapú asszisztensekkel - vezérlés hangutasításokkal! Wi-Fi-t használ, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik, így teljesen biztonságos a használata.
Alakítsa ki okos otthonát az MSS210HKKIT konnektorral együtt. A készlet két darabot tartalmaz. HangvezérlésA hangalapú asszisztensekkel anélkül vezérelheti eszközeit, hogy a telefonjáért kellene nyúlnia.
Mindössze annyit kell tennie, hogy kimondja a megfelelő parancsot az adott eszköz be- vagy kikapcsolásához.
A Meross MSS210HKKIT együttműködik az Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings rendszerekkel.Intelligens időzítőA Meross konnektorok lehetővé teszik az időzítő beállítását is az alkalmazáson keresztül, ami azt jelenti, hogy Ön döntheti el, hogy az otthonában lévő készülékek mikor legyenek be- vagy kikapcsolva.
Ez egy nagyszerű módja az áram megtakarításának, ami segít megelőzni a felesleges energiafogyasztást.TávvezérlésHa elfelejtette lekapcsolni a villanyt, amikor elhagyja a házat, vagy éppen ellenkezőleg, szeretné égve hagyni, hogy elriassza a potenciális tolvajokat, ezt távolról is megteheti egy alkalmazáson keresztül.
Ez hihetetlen kényelem és komfort, amelyet minden Meross konnektor felhasználó értékelni fog.Biztonságos használatA konnektor számos védelemmel rendelkezik a túláram és túlfeszültség, valamint a túlmelegedés ellen, így biztonságosan használhatja a tartozékot.
Márka
Meross
Modell
MSS210HKKIT
Maximális terhelés
16.0A
Csatlakozás
WiFi 2.4 GHz
Méretek
6,7 x 6,7 x 5,92 cm (dugók nélkül)
Alkalmazás
Apple Home, Meross
Kompatibilitás
Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings
Időzítő funkció
Igen
Bemenet
100-240 V~, 50/60 Hz
Kimenet
100-240 V~, 50/60 Hz
A készletben lévő darabok száma
2

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Meross MSS210HKKIT(EU) okos aljzat, HomeKit 2 darab, (MSS210HKKIT(EU))" című hirdetést látja. (fent)