Betöltés...

Sonoff NSPanel okoskapcsoló

Ár: 27.190 Ft

Az NSPanel központilag integrálja a HMI-vezérlést, az intelligens hőmérséklet-szabályozást és az intelligens fali kapcsolót, így otthonát kényelmes és intelligens hellyé alakítja.All-in-One vezérlőközpont a HMI panelenMi lenne, ha egy egyszerű módon központilag vezérelhetne több készüléket otthonában, a környező hőmérsékletet, és aktiválhatna előre beállított jeleneteket a kiválasztott preferenciák alapján, mindezt egyetlen érintéssel? Az NSPanel pontosan ezt teszi lehetővé: a világítástól, a hűtőtől, a fűtéstől kezdve az elektromos ablakokig és függönyökig, az otthoni automatizálás új világa jobbá teszi az intelligens otthoni életét!Többféle interaktív vezérlési módKözeli távolság
A HMI intelligens érintőpanel és a kétcsatornás fali kapcsoló kényelmes kombinációja. Alkalmas a fényerő, a helyiséghőmérséklet és más, közeli távolságból történő vezérlésére.
Közepes távolság
Szuper intelligens és érzékeny hangvezérlés az otthoni automatizáláshoz Alexa, Google Assistant vagy Alice segítségével.
Nagy távolság
Intelligens vezérlés otthonának az eWeLink alkalmazáson keresztül, a multinacionális funkciókkal akár kültéren is.Intelligens világítás könnyedénAz NSPanel egy HMI panel kialakítást alkalmaz, amely központilag működteti a különböző otthoni készülékeket, lehetővé téve, hogy ultra-kényelmes módon vezérelje őket! Az NSPanel segítségével a világítással kapcsolatos preferenciái mind az Ön akaratát szolgálják ezen a HMI-panelen, legyen szó fényerősségről, fényerőszabályzóról, RGB-ről vagy színhőmérsékletről.Azonnali hozzáférés a jelenetek testreszabásáhozSzeretne egy adott beállítást a szoba hőmérsékletének és fényerejének fenntartásához, amikor dolgozik, alszik vagy éppen filmet néz? Az NSPanel lehetővé teszi, hogy a különböző kiválasztott jelenetekhez konkrét feltételeket állítson be előre, így bármikor kiválthatja azokat. Ez azt jelenti, hogy a filmnézés üzemmódból a távozás üzemmódba egyetlen érintéssel válthat, hogy azonnal aktiválja az adott jelenetre vonatkozó összes beállítását.Intelligens csoport-irányított vezérlésKépzelje el, hogy néha, amikor hazaér, csak az egyik lámpát szeretné felkapcsolni, és csendben élvezni az időt, de néha az összes lámpát is fel szeretné kapcsolni, hogy üdvözölje a családját vagy a barátait. Az NSPanel lehetővé teszi, hogy az azonos típusú intelligens otthoni eszközöket egyenként vagy csoportosan vezérelje az Ön egyedi preferenciáinak megfelelően. Ezeket a beállításokat könnyedén, tetszés szerint megváltoztathatja, így teljes szabadságot kap, hogy a maga módján élvezhesse az okosotthont.Intelligens hőmérséklet-szabályozás: Tartsa stabilan az otthoni hőmérsékletetA beépített, nagy teljesítményű termosztáttal és környezeti érzékelőkkel felszerelt NSPanel érzékeli a környező hőmérsékletet, és lehetővé teszi, hogy elindítsa a fűtő- vagy hűtőberendezéseket, így azok mindig automatikusan stabilan tartják a helyiség hőmérsékletét, és a kívánt hőmérséklethez igazodnak. Más szóval búcsút mondhat a meleg vagy hideg hőmérsékleti csúcsoknak a helyiségében!
Testreszabhatja és előre beállíthatja a kívánt hőmérsékletetA kézi termosztát üzemmód lehetővé teszi, hogy bármikor az Önnek megfelelő hőmérsékletet állítsa be, és azt egyenletesen és stabilan tartsa, míg az automatikus termosztát üzemmódja más lehetőségeket biztosít. A nap különböző időszakaiban különböző beltéri hőmérsékleteket állíthat be, és az NSPanel automatikusan elindítja a fűtő- vagy hűtőberendezéseket, hogy az Ön ütemtervének és beállításainak megfelelően egy bizonyos ponton tartsa otthona beltéri hőmérsékletét.Kétcsatornás kapcsoló a jobb alkalmazásvezérléshezBár az NSPanelen több eszközt is vezérelhet, a készülék két független fizikai gombbal is fel van szerelve, így két, leggyakrabban használt eszközt egymástól függetlenül is vezérelhet, ahogyan azt korábban is tette!Távoli APP vezérlés, nincs idő- és helykorlátozásAz NSPanel tökéletesen együttműködik az eWeLink alkalmazással, így az okosotthon élménye nagymértékben maximalizálódik! Az otthoni készülékei feletti irányítás többé nem korlátozódik időhöz és térhez. A panelen történő közvetlen vezérlés mellett az alkalmazáson keresztül távolról is felügyelheti és vezérelheti okosotthonának minden aspektusát.Időzítse automatizálási beállításaitIzgalmas módon a SONOFF NSPanel Smart Scene fali kapcsoló lehetővé teszi, hogy a kétcsatornás kapcsolón lévő elektromos készülékek időzítési preferenciáit beállítsa, így eszközei okosabbá válnak az automatizált idővezérléssel. Például az Ön otthonában a világítás automatikusan kikapcsolhat 23:30-kor. Nem kell ezt egyedül megtennie!Tartsa készülékeit készenlétben: Reagáló hangvezérlésAz NSPanel készenléti állapotban tartja készülékeidet! Segít automatizálni a szokásos otthoni készülékeidet egyszerű hangvezérléssel, Alexa, Alice, Google Assistant vagy akár Siri Shortcuts segítségével, így otthonodat intelligensebbé és kényelmesebbé varázsolva.Sokoldalú kompatibilitás a SONOFF-alA SONOFF által létrehozott, jól megtervezett termékként az NSPanel Smart Scene fali kapcsoló hatalmas mértékben kompatibilis a SONOFF különböző elektromos termékeivel, például RGB LED izzókkal, kétszínű LED izzókkal, LED fényszalagokkal, intelligens dugókkal és barkácskapcsolókkal. A SONOFF arra törekszik, hogy automatizálja otthonát könnyen használható intelligens otthoni termékekkel!

Műszaki adatok:
Bemenet: 100-240V ~ 50/60Hz 4A max.Kimenet: 100-240V ~ 50/60Hz, 2A / csatorna, 4A összesenLED terhelés: 150W 110V / csatorna, 300W 110V összesenWi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHzBluetooth szabvány: 4.2 BLEKijelző: 3,5″ TFTKijelző felbontása: 480x320pxTámogatott rendszerek: Android, iOSBurok anyaga: PC V0 + CRS + edzett üvegMéretek: 86x86x41.7mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sonoff NSPanel okoskapcsoló" című hirdetést látja. (fent)