Betöltés...

Philips Hue Play HDMI házimozi szinkronizáló box

Ár: 99.990 Ft

Azért, hogy minél több vásárlónknak biztosíthassuk az extra kedvezményes árat, ennél a terméknél rendelésekénti maximálisan vásárolható mennyiséget állítottunk be, mely jelen termék esetében 3 darab / rendelés. Köszönjük megértésed!

Moziélmény otthonodban a Philips Hue Play Sync intelligens házmozi szinkronizáló boxszal. A készülék az aktuálisan lejátszott tartalomnak megfelelően vezérli a Philips Hue fényforrásokat, amelyek így elbűvölő fénybe borítják szobád.
- A műsornak megfelelően világítanak a Philips Hue lámpák
- A világításkép a mobil alkalmazással kedved szerint állítható
- Hue Bridge és színes Hue izzók szükségesek a használathoz
- Nincs szükség tanulásra, egyszerűen csatlakoztatod és máris működik!
- Akár 4 eszközt is ráköthetsz


Tévézz, filmezz és játssz úgy, ahogyan még sohasem!
Egyszerre akár 4 HDMI eszközt csatlakoztathatsz, így a Blu-Ray lejátszódon, játékkonzolodon vagy médialejátszódon lévő tartalmak is életre kelhetnek. A fények folyamatosan a képernyő tartalmának megfelelően, késlekedés nélkül változnak, erősödnek vagy épp halványulnak – csak a kiemelkedő élmény marad állandó! Az egyes fényforrások vezérlése egyedileg történik, azaz minden Philips Hue LED önállóan képes a fény színének és színhőmérsékletének változtatására, hogy a legjobban igazodjon a megjelenített tartalomhoz.


Nézd a legjobb minőségű felvételeket
A maximum 10 Philips Hue színes fényforrást vezérlő Play Sync támogatja a legújabb formátumokat is. Kompatibilis a 4K felbontású anyagokkal, emellett a Dolby Vision és a HDR10+ technológiákkal is. Ezáltal a legjobb minőségű felvételek még magával ragadóbb élményt nyújtanak.
Egyszerűen beállítható és akár a hangoddal is vezérelhető
Bonyolult telepítésre sincs szükség: egyszerűen a mellékelt tápegységgel helyezd áram alá a készüléket, majd csatlakoztasd a HDMI-kábeleket. Végül pedig a mobilalkalmazás segítségével beállítod a készüléket. Az iOS-re és Androidra elérhető applikáció segítségével könnyedén személyre szabhatod a Philips Hue fényforrások és lámpatestek által kibocsájtott fényt. Többek között állíthatod a fényáramot és a fényhatások sebességét is. Később pedig az Amazon Alexa vagy a Google Asszisztens segítségével, hangutasítással is vezérelheted a Hue Play Sync-et.

Amiket feltétlenül tudnod kell!
Fontos megjegyezni, hogy a Philips Hue Play Sync Box használatához szükséges a külön megvásárolható, 2. generációs Philips Hue Bridge vezérlőegység is, illetve a rendszer kizárólag színes fényű Philips Hue fényforrásokkal működik. A szinkronizálódoboz a HDMI-n csatlakoztatott berendezésekkel használható, a televízió beépített alkalmazásaival nem. Ennek oka, hogy a fényvezérléshez először át kell haladnia a jelnek a készüléken, amely a beépített programok esetén nem lehetséges.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Philips Hue Play HDMI házimozi szinkronizáló box" című hirdetést látja. (fent)