Betöltés...

Hitman - 50 méteres kábel hosszabító 3x2,5mm, 4-eres, réz vezetékkel

Ár: 13.990 Ft

Hitman - 50 méteres kábel hosszabító 3x2,5mm, 4-eres, réz vezetékkel 50M HTHSB-3350M
Hitman HT-HSB-3350M 50 Méteres Kábel 3x2,5mm? Keresztmetszettel, 4 Eres, Réz Vezetékkel
Főbb tulajdonságok:- Márka: Hitman- Termékkód: HT-HSB-3350M- Kábel hossza: 50 méter- Kábel típusa: 3x2,5mm2 keresztmetszetű, 4 eres- Belső vezető: Réz- Külső burkolat: PVC- Dob: Fém- Csatlakozók: IP44 védettségű- Teljesen új, bontatlan dobozban
Műszaki paraméterek:- Kábel hossza: 50 méter- Keresztmetszet: 3x2,5mm2- Erek száma: 4- Belső vezető anyaga: Réz- Külső burkolat anyaga: PVC- Dob anyaga: Fém- Csatlakozók védettsége: IP44
Termékleírás:A Hitman HT-HSB-3350M kábel egy kiváló minőségű, professzionális eszköz, amely ideális választás minden olyan felhasználásra, ahol hosszú és megbízható kábelt igényelnek. A Hitman márka híres a minőségi termékeiről, és ez a kábel sem kivétel.
Ez a kábel 50 méter hosszú, és 3x2,5mm? keresztmetszetű, 4 eres, amely lehetővé teszi a nagy teljesítményű és biztonságos áramellátást. A belső vezetők tiszta rézből készültek, amelyek kiváló vezetőképességet és tartósságot biztosítanak. A külső burkolat PVC-ből készült, amely ellenáll a külső behatásoknak és hosszú élettartamot biztosít.
A kábel egy fém dobra van feltekercselve, amely könnyű tárolást és szállítást tesz lehetővé. Az IP44 védettségű csatlakozók biztosítják, hogy a kábel ellenáll a por és a fröccsenő víz ellen, így kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.
Ez a kábel ideális választás mindazok számára, akik megbízható és tartós kábelt keresnek, legyen szó akár professzionális, akár otthoni használatról. A Hitman HT-HSB-3350M kábel garantálja a biztonságos és hatékony áramellátást minden körülmények között.
Használati útmutató:1. Tekintse meg a kábelt, hogy nincsenek-e rajta sérülések.2. Csatlakoztassa a kábelt a megfelelő áramforráshoz.3. Használja a kábelt a kívánt eszközök csatlakoztatásához.4. Ügyeljen arra, hogy a csatlakozók IP44 védettségűek, így védettek a por és a fröccsenő víz ellen.5. Használat után tekerje vissza a kábelt a dobra a könnyű tárolás érdekében.
Miért érdemes ezt a terméket megvenni?A Hitman HT-HSB-3350M kábel számos előnyt kínál a felhasználók számára. Először is, a 50 méteres hosszúság lehetővé teszi a nagyobb távolságok áthidalását, így ideális választás mind a professzionális, mind az otthoni használatra. A 3x2,5mm? keresztmetszet és a 4 eres kialakítás biztosítja a nagy teljesítményű és biztonságos áramellátást.
A réz belső vezetők kiváló vezetőképességet és tartósságot biztosítanak, míg a PVC külső burkolat ellenáll a külső behatásoknak, így hosszú élettartamot garantál. A fém dob könnyű tárolást és szállítást tesz lehetővé, míg az IP44 védettségű csatlakozók biztosítják, hogy a kábel ellenáll a por és a fröccsenő víz ellen, így kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.
A Hitman márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít. A Hitman HT-HSB-3350M kábel ideális választás mindazok számára, akik megbízható és tartós kábelt keresnek, amely minden körülmények között biztonságos és hatékony áramellátást biztosít.
Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát ? minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek..Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez..A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre..A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát - minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Hitman - 50 méteres kábel hosszabító 3x2,5mm, 4-eres, réz vezetékkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: