Betöltés...

Windows 11 Lenovo ThinkPad Edge E580 i5-8250U/8/256SSD/15,6" Laptop

Ár: 139.998 Ft

Sokoldalú Munkaeszköz a Modern Felhasználóknak A Lenovo ThinkPad Edge E580 kiváló választás azok számára, akik egy erőteljes és megbízható laptopot keresnek. Az Intel i5-8250U processzor, 8GB RAM, és a 256GB SSD biztosítja a gyors és hatékony működést, legyen szó irodai alkalmazásokról, kreatív munkákról vagy multimédiás szórakozásról. A 15,6 hüvelykes kijelző éles és tiszta képet nyújt, ideális videók nézésére és dokumentumok szerkesztésére.

Modern Csatlakozási Lehetőségek Az USB-C port modern és gyors adatátvitelt tesz lehetővé, míg a három USB 3.0 port további eszközök csatlakoztatását biztosítja. Az HDMI és DisplayPort kimenetek révén a laptop egyszerűen kapcsolódik különböző kijelzőkhöz és projektátorokhoz, ami különösen hasznos prezentációk és üzleti találkozók során. A beépített SD kártyaolvasó és kamera további kényelmet biztosít, lehetővé téve a könnyű multimédiás tartalomkezelést és videohívásokat.

Ideális Választás Széles Felhasználói Köre számára Ez a laptop tökéletes választás üzleti szakembereknek, diákoknak, és otthoni felhasználóknak egyaránt. Az üzleti felhasználók élvezhetik a gyors multitaskingot és a zökkenőmentes irodai szoftver használatot, míg a diákok és otthoni felhasználók a kiváló multimédiás képességeket. A laptop könnyű és kompakt, így ideális társ utazáshoz is.

NaniPC.hu Előnyei Vásárlóink élvezhetik az ingyenes szállítást, a megbízható termékgaranciát, és a készülék azonnali használatba vételét előre telepített Windows 11 vagy 10 operációs rendszerrel, programokkal. NaniPC.hu — csak kapcsold be és használd, mi pedig gondoskodunk a többiről!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Windows 11 Lenovo ThinkPad Edge E580 i5-8250U/8/256SSD/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)