Betöltés...

Erő és megbízhatóság Lenovo ThinkPad T560 i7-6600u/16/512SSD/15,6" Touch Érintőképernyős Laptop

Ár: 124.998 Ft

Erőteljes Teljesítmény A Lenovo ThinkPad T560 az Intel i7-6600u processzorral és 16GB RAM-mal garantálja a zökkenőmentes működést, akár több alkalmazás egyidejű használatánál is. A 512GB SSD gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést tesz lehetővé, miközben elegendő tárhelyet kínál a fontos fájlok és adatok számára.


Kiváló Multimédiás Élmény A 15,6 hüvelykes Full HD érintőképernyő éles és tiszta képet biztosít, amely ideális filmnézéshez, munkához és prezentációkhoz. Az érintőképernyő lehetővé teszi az intuitív kezelést és az interaktív munkavégzést.


Széleskörű Felhasználhatóság



Irodai munka: Kiváló a Microsoft Office alkalmazások futtatásához és üzleti prezentációkhoz.
Oktatás: Tökéletes diákoknak és tanároknak az online tanuláshoz és virtuális osztálytermi alkalmazásokhoz.
Otthoni szórakozás: Kiválóan alkalmas filmek és videók streamingelésére, valamint zenehallgatásra.
Kreatív munkák: Grafikai tervezéshez és videószerkesztéshez is ideális, köszönhetően az erős hardvernek és a nagy kijelzőnek.
Játék: Alkalmas alapvető játékok futtatására, biztosítva a kikapcsolódást és szórakozást.


Hordozhatóság és Tartósság A Lenovo ThinkPad T560 könnyű és vékony kialakítása tökéletes társ utazáshoz, miközben a robusztus szerkezet hosszú távú megbízhatóságot biztosít. Az akkumulátor hosszú üzemidőt kínál, csökkentve a köztes töltések szükségességét.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál ingyenes szállítást, termékgaranciát és előre telepített Windows rendszert kínálunk minden vásárlónknak. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Erő és megbízhatóság Lenovo ThinkPad T560 i7-6600u/16/512SSD/15,6" Touch Érintőképernyős Laptop" című hirdetést látja. (fent)