Betöltés...

Könnyen hordozható Lenovo ThinkPad X230 I5-3320M/8/128SSD/12,5"

Ár: 49.998 Ft

Kompakt Méret, Nagy Teljesítmény A Lenovo ThinkPad X230 tökéletes választás szakembereknek és diákoknak egyaránt. Az Intel i5-3320M processzor, 8GB RAM, és 128GB SSD együttese gyors és hatékony működést biztosít, míg a 12,5 hüvelykes kijelző ideális méretet kínál mobil használatra. A laptopot HDMI, DisplayPort és VGA csatlakozási lehetőségek teszik sokoldalúan használhatóvá.


Megbízhatóság és Tartósság A ThinkPad sorozat híres a megbízhatóságáról és tartósságáról. A X230 modell a sorozat hagyományait követve robusztus kialakítással rendelkezik, amely ellenáll a mindennapi használat során előforduló kopásnak és ütődéseknek.


Széleskörű Felhasználhatóság



Üzleti szakemberek: Ideális eszköz, amely könnyedén csatlakoztatható kivetítőkhöz és más eszközökhöz prezentációk és üzleti találkozók során.
Oktatási célokra: A kamera és a kijelző mérete kiválóan alkalmassá teszi ezt a modelt távoli oktatáshoz és online kurzusokhoz.
Otthoni használat: A kompakt méret ellenére kiválóan alkalmas filmnézésre és internetezésre, kényelmes multimédia élményt biztosítva.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva a felhasználók ingyenes szállítást, garanciát és azonnal használható, előre telepített Windows rendszert kapnak, így az új laptop azonnal bevetésre kész.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Könnyen hordozható Lenovo ThinkPad X230 I5-3320M/8/128SSD/12,5"" című hirdetést látja. (fent)