Betöltés...

Spigen Glas.TR Slim edzett üveg iPad Air 11" 2024

Ár: 12.900 Ft



Kristálytiszta edzett üveg, amely tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket, és nem befolyásolja az érintésérzékenységet. Feldolgozott és megerősített edzett üvegből készül, vastagsága 0,2 mm. Felületi keménysége (ellenállósági szintje) 9H, ezért rendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben, még éles tárgyakkal (késekkel, kulcsokkal) való érintkezés esetén is.

Ezenkívül speciális nanobevonattal van bevonva, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatoktól vagy más szennyeződésektől. A Glas.TR tökéletesen megvédi értékes képernyőjét extrém esések során. A telepítés rendkívül egyszerű és minden felhasználó számára elérhető. * Az üveg/fólia csak a kijelző domború szerkezetű, lapos részéhez van vágva, az adott telefonmodell gyártója által készített szerszámmal összhangban és annak alapján. Csak a fólia/üveg ilyen vágása biztosítja a teljes kompatibilitást a védő tartozékainkkal.
** A kijelzők széleinek különböző marása miatt a védőfólia/üveg képernyőre történő felszerelése után a képernyő körül egy finom léggömb alakulhat ki. Ez egy természetes helyzet, és magától a képernyőtől függ. Hogyan ellenőrizheti, hogy egy tartozék illik-e az iPadjéhez?

Egyszerű, ellenőrizze a készülék hátoldalán az A betűvel kezdődő modellszámot: Az ajánlatban szereplő termék illik hozzá: A2902, A2903, A2904. TELEPÍTÉSI UTASÍTÁSOK:
1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában, közvetlenül fürdés után - a vízgőz felszívja az összes port a légkörből, és nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával fényesre polírozza.
3) Szerelje fel a bevonatot a lehető legsimábban - két szalagcsík segítségével pozicionálhatja, a készülék oldalára ragasztva.
4) Szabadulj meg a légbuborékoktól úgy, hogy az egészet alaposan, körkörös mozdulatokkal, több tucat másodpercig nyomkodod. Tegye ezt azért, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban kapcsolódjon a képernyőhöz.







T ERMÉKJELLEMZŐK: - 100% Eredeti - Eredeti csomagolásban - Keménység 9H - Maratott 2,5D élek kellemes tapintásúak - Kiegészítő olefób réteg - Tökéletes átlátszóság - Nem befolyásolja az érintés funkcionalitását - Méretek: KÉSZLET TARTALMAZZA:

1 x Spigen Glas.TR Slim üveg 1 x Szerelőkészlet

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Spigen Glas.TR Slim edzett üveg iPad Air 11" 2024" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: