Betöltés...

Laptop és tablet állvány, 360°-ban elforgatható, összecsukható és hordozható, állítható magasságú, alumínium, gyors és hatékony hűtés

Ár: 32.258 Ft



Ezt a videót a leírt termék felhasználásával készítették, hogy megmutassák annak valódi teljesítményét.

A laptop és táblagép állvány hasznos és praktikus kiegészítő, amelyet úgy terveztek, hogy stabil és kényelmes állványt biztosítson eszközei számára. A kiváló minőségű alumíniumból készült állvány könnyű, mégis tartós, és bármilyen típusú laptoppal vagy táblagéppel használható, széles körű kompatibilitással, különböző méretekkel, 10 és 17 hüvelyk között.



Ennek az állványnak az egyik fontos előnye, hogy 360 fokkal elforgathatja a készüléket, testreszabható látószöget kínálva, hogy használat közben maximális kényelmet élvezhessen. Ezenkívül a rugalmas kar beállítható úgy, hogy támogassa a kisebb eszközöket anélkül, hogy a kezében kellene tartania őket.



Az állvány alumíniumból készült, ami elegáns megjelenést és tartósságot biztosít. Ezenkívül az alumínium segít gyorsan és hatékonyan lehűteni a laptopot, ami megakadályozza a túlmelegedést és meghosszabbítja élettartamát.



Az állvány magassága állítható, ami lehetővé teszi a laptop szintjének beállítását, hogy a legkényelmesebb szöget kapja a munkához vagy a tartalom megtekintéséhez. Ez a funkció segít csökkenteni a fáradtságot és a feszültséget a nyak és a hát területén.



Akár a munka, akár a pihenés élményét szeretné fokozni, ez a hordozható laptop és táblagép állvány tökéletes választás. Kényelmet, hatékonyságot és mobilitást kínál, hasznos és praktikus kiegészítő mindazok számára, akik laptopot vagy táblagépet használnak.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Laptop és tablet állvány, 360°-ban elforgatható, összecsukható és hordozható, állítható magasságú, alumínium, gyors és hatékony hűtés" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések