Betöltés...

Dux Ducis Touchpad vezeték nélküli billentyűzet iPad Air 2020/2022 (iPad Air 4/5) / iPad Pro 11 '' 2021, 2020 / iPad Pro 11 '' (2018) fekete (angol nyelvű)

Ár: 25.761 Ft



A Dux Ducis Touchpad Keyboard Case egy egyedülálló táblagép tok, amely egyben vezeték nélküli Bluetooth billentyűzet is trackpaddal. Ennek a kütyünek köszönhetően úgy dolgozhat a táblagépen, mintha egy igazi laptop lenne. Tökéletes polikarbonátból készült, amely biztosítja a tartósságot és a felszereléshez való tökéletes illeszkedést. Ergonómikus és teljes munkakényelmet biztosít. Ez az egyedülálló tok táblagépét teljes értékű laptoppá varázsolja.

Precíziós trackpad

A tok érintőpaddal van felszerelve, akárcsak egy laptopban. Ennek köszönhetően akkor is használhatja a kurzor funkciót a táblagép képernyőjén, ha nincs egerünk.

Kényelmes gombok

A billentyűzet billentyűi alacsony profilúak, és úgy tervezték, hogy gépelés közben alig hallja őket.

Megjelenésével lenyűgöz

Ezt a tokot, amely egyben billentyűzet is, úgy alakították ki, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a táblagéppel való munkavégzés. A csúszásmentes réteg stabilitást garantál még sima és csúszós felületeken is. A szilárd felépítés és az erős anyagok lehetővé teszik, hogy készülékét biztonságosan használja otthon, a szabadban és útközben is.

Biztonság és funkcionalitás

A tok megvédi a berendezést a sérülésektől és a karcolásoktól. Ez csökkenti annak kockázatát, hogy a tabletta leejtése esetén eltörjön. A kiegészítő funkciógombok segítségével például beállíthatja a hangok hangerejét vagy teljesen elnémíthatja a készüléket. A beépített dióda tájékoztatja a felhasználót az akkumulátor töltöttségi állapotáról. A zöld a feltöltött akkumulátort, a narancssárga az alacsony tölltöttséget, a piros pedig a töltést jelzi.

Állvány funkció

A borító hátsó fala úgy van kialakítva, hogy összecsukott állapotban támasztja a táblagépet.

Apple Pencilre készítve

A tok oldalfalán egy Apple Pencil kivágás található, amely megkönnyíti a hordozhatóságot és a töltést, ha a táblagépet a tokban hordja. Amikor lecsukja a fedelet, a tollat ?biztonságosan tartja a fedél mágneses része.

Leírás

Bluetooth: 5.0
Hatótávolság: 10 m-ig
Akkumulátor kapacitása: 220 mAh
Munkaidő: akár 100 óra
Készenléti idő: akár 100 nap
Töltési idő: 2-3 óra

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Dux Ducis Touchpad vezeték nélküli billentyűzet iPad Air 2020/2022 (iPad Air 4/5) / iPad Pro 11 '' 2021, 2020 / iPad Pro 11 '' (2018) fekete (angol nyelvű)" című hirdetést látja. (fent)