Betöltés...

SmartWise WiFi-s garázskapu vezérlés Sonoff-kompatibilis, interneten át távvezérelhető, állapot szenzorral!

Ár: 20.190 Ft

SmartWise WiFi-s garázskapu vezérlés Sonoff-kompatibilis, interneten át távvezérelhető, állapot szenzorral!

LeírásA SmartWise garázskapu vezérlő szettje motorral vezérelt, rádiós távirányítós vagy fali kapcsolós garázskapukat okosít fel, és tesz az interneten át mobiltelefonról távolról vezérelhetővé, automatizálhatóvá és távolról ellenőrizhetővé.A SmartWise rendszer a legtöbb garázskapuval kompatibilis, ahol a nyitás és zárás egy közös gombról – szárazkontaktussal (egy feszültség nélküli áramkör zárásával) – indítható el kapcsolóról vagy távirányítóról.A SmartWise garázsajtó nyitója kompatibilis a Sonoff-rendszerekkel, az Sonoff eWeLink applikáció segítségével vezérelhető, valamint integrálható az ingyenes IFTTT rendszerrel, a Google Home-mal és az Amazon Alexa hangvezérléssel is. A garázskapu vezérlő szett tartalmaz:egy Sonoff / eWeLink app-kompatibilis, WiFi-vel felszerelt kapcsoló relét, mellyel szárazkontaktusos impulzuskapcsolással indíthatjuk a garázskapi nyitását és zárást, hasonló módon, mint a fali kapcsolóval, vagy egy távirányítóval vagy fali konzollal. A relé (pl. az otthoni) WiFi router-ünkre kapcsolódva kapcoslódik a Sonoff/eWeLink Cloud-hoz (felhőhöz), melyet az eWeLink ingyenes okosotthon app-ból az interneten át bárhonnan elérünk mobiltelefonról, és nyithatjuk/zárhatjuk a garázskaput vele.egy mágneses garázskapu állást érzékelő szenzort, melynek segítségével a mobiltelefon app-ban ellenőrizhetjük, hogy zárva vagy nyitva van-e a kapu,a telepítéshez szükséges csavarokat, alkatrészeket a szenzor rögzítéséhez.A szett nem tartalmazza a WiFi-s vezérlő működéséhez szükséges sztenderd* 5V (1A) USB-s tápegységet és a microUSB-s kábelt. Továbbá az egyértelműség kedvéért: nem tartalmaz fali kapcsolót, távirányítót és kapunyitó motort sem.
* (telefontöltéshez is szokásosan használt) Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó (ingyenes) eWeLink app segítségével távolról vezérelhetjük az okos garázskapu nyitónkat, és beállíthatunk időzített nyitást/zárást is. Az App-ból való távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is.Kompatibilis Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérléssel és integrálható az ingyenes IFTTT-vel, mellyel beállíthatjuk azt is, hogy amennyiben telefonunk pozíciója pl. 100 méteres körzetébe ér az otthonunknak, a garázsajtó nyíljon ki automatikusan. Terméktulajdonságok:Állapotlekérdezés – A mobil app-ban látszik a garázsajtó aktuális állapota (nyitott (ON) vagy zárt (OFF))App-ból való távvezérléssel való nyitás/zárás – Bárhol is van, mostantól távolról kinyithatja vagy bezárhatja a garázskaput távolról.Kompatibilitás: a legtöbb garázskapu-motorral kompatibilis, ahol a nyitást és zárást ugyanaz a gomb vezérli, szárazkontaktussal (azaz egy feszültség nélküli áramkör zárásával), fali kapcsolóról vagy távirányítóról.Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLinkIdőzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshezKészülékcsoportok – Csoportba rendezheti Sonoff és SmartWise készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhatKompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez. A SmartWise garázskapu vezérlés igen egyszerűen integrálható a garázskapu vezérlésekkel, jellemzően házilag is, telepítése szakember bevonása nélkül is megoldható.A bekötési/kábelezési lehetőségek: A szett bekötése közvetlenül a garázskapu nyitó motorhoz, ugyanoda, ahova a kapunyitó fali kapcsoló is be van már kötve:A szett beköthető a fali kapcsolóhoz is, ha ennek a kábelezése egyszerűbb:A szett bekötése a rádiós távirányítóhoz, amennyiben nincs lehetőség a motorhoz vagy fali kapcsolóhoz bekötni:
Ebben az esetben egy távirányítót megbontva a távirányító gombjának két pólusához kell forrasztani a vezérlő két vezetékét.Gyártó cikkszám: SMW-REL-GAR1SpecifikációTerméktípusgarázskapu nyitó szett (WiFi-s relé + nyitásszenzor)Vezérelhető áramkörök száma1Impulzuskapcsolás / billenőkapcsoló üzemmódIgenFizikai nyomógomb kapcsolónincsVillamossági szekrény DIN sínre szerelhető?nemWiFi vezérlésigenRF / rádióvezérlés (433.92 MHZ)nemInterneten keresztül, távolról vezérelhetőigenHangvezérléssel kapcsolhatóAmazon Alexa és Google Assistant kompatibilisFogyasztásmérésnemIdőzíthetőigen (időpont, ismétlődő időpont, timer/visszaszámláló)Gyártói okostelefonos appigen, ingyenes app: eWeLink (Android, iOS)Támogatott integrációkAmazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTTFeszültség5V USB (min. 1A), tápegység nem tartozékGyártóSmartWise

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "SmartWise WiFi-s garázskapu vezérlés Sonoff-kompatibilis, interneten át távvezérelhető, állapot szenzorral!" című hirdetést látja. (fent)