Betöltés...

Logitech Zone vezeték nélklüli headset + Brio 4K kamera szett

Ár: 114.990 Ft

JAVÍT MINDEN MUNKAHELYEN



A nyüzsgő munkahelyeken folytatott kommunikációhoz, együttműködéshez és összpontosításhoz tervezett Zone Wireless Bluetooth-os mikrofonos fejhallgató segítségével átveheti az irányítást akusztikus környezete felett. A Zone Wireless Plus akár hat Logitech Unifying™ vezeték nélküli perifériához csatlakoztatható egyetlen vevőegységen keresztül.



 



PRÉMIUM HANGZÁS ZENÉHEZ ÉS HÍVÁSOKHOZ



Jutalmazza meg magát elragadó hanggal, amikor zenét hallgat. A Logitech hangmérnökei évtizedek óta tökéletesítik a fejhallgatók hangját, és ennek eredménye a HD hangminőség, amikor saját zenéje elindul a Zone Wireless mikrofonos fejhallgatón. A telefonos csevegésre és konferenciahívásokra is kiváló zajszűrő mikrofon elszigeteli a beszélő hangját a környezet zajától, tisztább beszélgetést tesz lehetővé, az önhangvezérléssel pedig a megfelelő szintre modulálható a beszéd hangereje.



EGYSZERŰ KEZELŐSZERVEK EGYSZERŰ HASZNÁLAT.



A Zone Wireless logikusan használható és egyszerű kezelőfelületet nyújt a hangerő állítására, a zene lejátszására és szüneteltetésére1Ez a funkció a Microsoft Teams-verzióban nem érhető el, valamint hívások fogadására és bontására. A mikrofonkar egy felhajtva elnémító funkciót tartalmaz, a gombvezérlők pedig egyszerű hozzáférést biztosítanak a tápellátáshoz, aktív zajszűréshez és vezeték nélküli Bluetooth-párosításhoz. A Zone Wireless támogatja a vezeték nélküli Qi töltést2A Qi vezeték nélküli töltő külön rendelhető,., és magában foglal egy mobil-társalkalmazást is, amely támogatja a mikrofonos fejhallgató funkcióinak – pl. önhang-moduláció és hangszínszabályozó – zökkenőmentes beállítását és egyszerű vezérlését.



MICROSOFT TEAMS-MINŐSÍTÉSSEL



Egy érintéssel elindíthat egy Microsoft Teams-értekezletet, illetve kezdeményezhet vagy fogadhat Teams-hívást. Hosszabb érintéssel pedig meghívhatja a Cortana hangfunkcióit. Ilyen egyszerű az egész! A Zone Wireless Teams-minősítéssel rendelkezik, így zavartalan hangot biztosít a Teams használatakor a csevegéshez, értekezlethez, híváshoz vagy videókonferenciához. A Zone Wireless Teams-verziója a Skype Vállalati verzió használatát is támogatja. Szerezze be a megfelelő berendezést az egy légterű irodákban, otthon vagy bárhol végzett hatékony munkához.



EGY UNIFYING + HANGTECHNIKAI VEVŐEGYSÉG



A Zone Wireless Plus mikrofonos fejhallgató maximum hat másik Logitech Unifying vezeték nélküli termékkel használható ugyanazzal az USB-vevőegységgel. Az egyetlen vevőegység számítógépének USB-A portjába dugható, és az egértől és billentyűzettől akár 10 m, a mikrofonos fejhallgatótól pedig akár 30 m távolságig biztonságos kapcsolatot biztosít. Mivel a vevőegységet soha sem kell kihúzni, sosem kerül rossz helyre, és nem vész el. Már nem kell választani a mikrofonos fejhallgató, egér vagy más perifériák között – most valamennyit egyszerre használhatja.



MUNKÁRA KÉSZ



Egyetemesen kompatibilis az elterjedt telefonos alkalmazásokkal, így szinte minden platformon és operációs rendszeren használható. Üzleti tanúsítványokkal rendelkezik aMicrosoft Teams, a Google Meet ésGoogle Voice, a Zoom és a Tencent Meeting alkalmazásokhoz, és a kompatibilitás és a munkahelyen való problémamentes beépíthetőség biztosítása érdekében használható aBlueJeans, a GoTo Meeting, aRingCentral és más népszerű alkalmazásokkal.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Zone vezeték nélklüli headset + Brio 4K kamera szett" című hirdetést látja. (fent)