Betöltés...

Baterie tápegység készlet LFP 5120Wh

Ár: 1.867.256 Ft

Az Ecoflow Power Kit 5 kWh LFP egy 5120 Wh kapacitású akkumulátor, amely az EcoFlow Power Kit más alkatrészeivel együtt használható. Ha lakókocsikhoz, lakókocsikhoz, apró házakhoz vagy faházakhoz keres rendszert, az Ecoflow moduláris rendszer lehetővé teszi az Ön igényeinek megfelelő energiatároló és tartalék rendszer összeállítását.A rendszer 5 és 15 KWh közötti akkumulátorokkal bővíthető. Az akkumulátorok egymásra rakhatók és beépített BMS-sel (akkumulátorkezelő rendszerrel) rendelkeznek. Az LFP akkumulátorok hasznos tulajdonsága, hogy önmelegednek, így ideálisak téli és hideg használatra. Az akkumulátor intelligens BMS energiagazdálkodási rendszerrel van felszerelve, amely hatékony működést jelent. Védve van a feszültség és a túlzott áram ellen is.

A plug&play rendszer segít elkerülni a telepítési problémákat, a beépített LCD kijelző pedig megkönnyíti az egység kezelését. Lehetőség van akár 3,000 W teljesítményű napelemekkel tölteni. Van EcoFlow Smart generátora? Az akkumulátorokat is töltheti vele! Az EcoFlow akár 7800 W teljes töltési teljesítményt kínál.

Az akkumulátorkezelő rendszer fejlett BMS védelme a következő védelemmel rendelkezik: Egycellás túlfeszültség-védelem Egycellás túlfeszültség-védelem Túláram kisülés elleni védelem Túlmelegedés elleni kisülés elleni védelem Alacsony hőmérsékletű kisülés elleni védelem Túláram töltés elleni védelem Túlmelegedés elleni védelem Alacsony hőmérsékletű töltés elleni védelem

ELŐÍRÁSOK
Méret: 50.0 x 26.0 x 30.0 cm
Súly: 40,6 kg
Akkumulátor típusa: LFP LiFePO4
Akkumulátor ciklusok: 3500 ciklus akár 80%+ kapacitás
Akkumulátor kapacitása (Wh): 100 Ah / 5120 Wh
Névleges feszültség: 51.2V
Terhelés levágási feszültsége: 57.6V
Kisülési feszültség: 40V
Maximális folyamatos töltőáram: 80A
Maximális folyamatos kisülési áram: 100A
Tanúsítványok: CE, UL, FCC, UKCA, E-Mark, RCM, TELEC, KCC, ICES, UN38.3, IP54, EMC Class B

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Baterie tápegység készlet LFP 5120Wh" című hirdetést látja. (fent)