Betöltés...

CyberPower PDU24004 Túlfeszültség védő elosztó 12 aljzatos - Fekete

Ár: 205.150 Ft

generátor vagy közüzemi tápellátást biztosít több csatlakoztatott eszköz számára IT környezetben. Kettős tápkábel csatlakoztatható külön áramforráshoz, hogy redundanciát biztosítson az egyvezetékes csatlakoztatott berendezések számára. Ha a kiválasztott áramforrás túllépi a kívánt küszöbértékeket vagy meghibásodik, az ATS PDU 10 ms-on belül automatikusan átkapcsol a másik áramforrásra (Forráshiba észlelési ideje: 2-3 ms. Áramforrás átviteli ideje: 2-7 ms), hogy biztosítsa a folyamatosságot. művelet.

Az egység egy üzem közben cserélhető többfunkciós kijelzővel rendelkezik, amely valós idejű létfontosságú adatokat jelenít meg, beleértve az áramerősséget, a bemeneti feszültséget, a fogyasztási szinteket amperben és wattban. A digitális LCD-kijelző színben is konfigurálható, lehetővé téve az ATS PDU egyszerű karbantartását és felügyeletét. A felhasználók megváltoztathatják az LCD színeit, hogy könnyen kategorizálják az eszközöket több gép között a szerverteremben és az IT-környezetekben. A firmware is kényelmesen frissíthető az USB-porton keresztül, így biztosítva, hogy a felhasználók rendelkezésére álljanak a legújabb szolgáltatások és frissítések.


Valós idejű helyi megfigyelésGyors átviteli idő (összesen < 10 ms)Digitális valós idejű terhelési kijelzőÜzem közben cserélhető LCD kivitelFirmware frissítés USB-n keresztülÁllítható tartókonzolokIEC-aljzatzárKettős bemenetIpari minőségű fém házFelhasználó által konfigurálható színes LCDLED állapotjelzőFelhasználó által frissíthető firmwareVezetéktartó tálca

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "CyberPower PDU24004 Túlfeszültség védő elosztó 12 aljzatos - Fekete" című hirdetést látja. (fent)