Betöltés...

HP Poly G7500 Videókonferencia rendszer

Ár: 3.553.600 Ft

A Poly G7500 könnyen hozzáférhető moduláris szobai megoldást kínál, mivel zökkenőmentesen csatlakozik kamerákhoz, mikrofonokhoz és más harmadik féltől származó alkatrészekhez.
A hangtisztaság minden szobatípusban biztosított, mivel a Poly G7500 támogatja az iparágvezető audiokonferencia-processzorokat, mint például a QSC, a Shure és a Biamp USB-n keresztül.
Ezenkívül egy robusztus REST API-készletet tartalmaz, így könnyen integrálható a vezérlőkkel és más helyiségkomponensekkel.

A G7500 videokonferencia-rendszer natív támogatást nyújt a vezető felhőalapú videoszolgáltatásokhoz, beleértve a Zoom-ot is, anélkül, hogy számítógépre lenne szükség.
Ráadásul rugalmasan csatlakozhat bármilyen szabvány alapú videomegoldáshoz H.323 és SIP protokollok használatával, vagy használhatja a szoba videorendszerét, miközben személyes laptopjáról indít egy megbeszélést.

A Poly intelligens hangszűrő technológiái megtalálhatók a G7500-ban, és célzottabb megbeszéléseket biztosítanak azáltal, hogy megakadályozzák, hogy a zavaró zajok és a külső beszélgetések megszakítsák a hívásokat.

A Poly videokonferencia-megoldások a megbeszélések között digitális signage-tartalmakat szállíthatnak az Appspace-ből vagy a Raydiantból.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP Poly G7500 Videókonferencia rendszer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Hp
Usb