Betöltés...

Yealink UVC30-CP900-BYOD Konferencia készlet - Fekete/Ezüst

Ár: 214.970 Ft

A Yealink UVC30-CP900-BYOD tárgyalókészlet egy kifejezetten a kis- és tárgyalótermek számára kifejlesztett megoldás, amely alacsony költségek mellett kiváló video- és hangélményt biztosít. A felhasználói élményt egyetlen kábelen keresztül maximálisan optimalizáló tárgyalókészlet nem csak egyszerűen működik plug & play funkcióval, hanem mindenféle UC-értekezlet megtartásának szabadságát is biztosítja, beleértve a Teams, Skype for Business, Zoom stb. megoldásokat. Emellett képes egy laptop töltésére is a Type-C kábelen keresztül, így biztosítva saját laptopjának tartósságát.

Könnyen telepíthető, egy lépésben indíthat megbeszélést
Az UVC30-CP900-BYOD tárgyalókészlet telepítéséhez csak az UVC30 kamerát és a CP900 kihangosítót kell csatlakoztatnia a BYOD-dobozhoz. Az egyszerű plug & play beállításnak köszönhetően a Type-C kábelt extra illesztőprogramok telepítése nélkül csatlakoztathatja laptopjához, és időt takaríthat meg a nagy ötleteire.

Kis helyiségeket lefedő, ultraszéles látószögű objektív - UVC30- 120° FoV 4K kamera
A kis tárgyalóterekhez tervezett UVC30 automatikus képalkotással és 120°-os széles látószögű objektívvel rendelkezik, amely képes az összes tárgyaló résztvevő képét bekeretezni. A 4K felbontásnak köszönhetően minden résztvevő élethű tárgyalási élményt élvezhet.

Mindenkit tisztán hallhat - CP900 - Teljes duplex hangszórótelefon
A Yealink CP900 kihangosító telefon egy olyan audioeszköz, amely stabilabb és magával ragadóbb hangélményt nyújt. A full-duplex kihangosító HD hanggal és hat mikrofon sugárformálásával rendelkezik, így a két végén ülők élethű kommunikációt élvezhetnek, függetlenül attól, hogy milyen pozícióban ülnek. A Yealink Noise Proof Technology és a visszhangszűrő technológia biztosítja, hogy a beszélgetések természetes hangzást kapjanak, miközben csökkenti a háttérzajt és a visszhangot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Yealink UVC30-CP900-BYOD Konferencia készlet - Fekete/Ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: