Betöltés...

Ipevo P2V Ultra Objektum kamera

Ár: 62.030 Ft

Könnyen válthat a kézi számítógép, a webkamera és a dokumentumkamera között különféle alkalmazásokhozAz IPEVO P2V ULTRA egy kompakt, rendkívül hordozható és sokoldalú kamera, amely bármilyen helyzethez alkalmazkodik – kézben tartva, rögzítse a kameracsipeszhez, vagy válassza a kameraállványt a maximális rugalmasság érdekében.
A 13 megapixeles CMOS érzékelővel és 4K videofelbontással felszerelve kivételes képminőséget és teljesítményt biztosít. Fokozza a megtekintési élményt a Super Macro Focus funkcióval, amely lehetővé teszi a közeli részletek megtekintését akár egy centiméter távolságból is.

Könnyű telepítéshez felszerelveA P2V ULTRA a csomagban egy kameracsipesszel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a monitorra rögzítse. Ezenkívül a mágneses kialakítású kameraállvány és kamerabilincs kiegészítő tartozékként kaphatók a P2V ULTRA rugalmasságának további fokozása érdekében.

Pillanatfelvétel az időszerű képek rögzítéséhezAz egykattintásos pillanatfelvétel funkcióval és az IPEVO Visualizer szoftverrel a P2V ULTRA lehetővé teszi az időszerű képek zökkenőmentes rögzítését. Egyetlen gombnyomással gyorsan pillanatképet készíthet az aktuális képről, így biztosítva, hogy a bemutatók, bemutatók vagy felvételek fontos pillanatai ne maradjanak le.
Szuper makró fókusz a közeli részletek megtekintéséhezA Super Macro Focus funkció akár1 cm-es finom textúrák és részletek rögzítésére is képes. Könnyedén mutasson be kis tárgyakat, műalkotásokat vagy meghatározott részeket pontosan és tisztán menet közben.


Méret: 94,2 x 22,6 x 36,5 mm.Súly (88 g.Fekete szín.13 megapixel.Autofókusz.Omnidirekcionális mikrofon.Zajcsökkentés és hangjavító technológia az IntelliGO-tól.Mac, Windows PC vagy Chromebook C típusú USB-porttal.Kompatibilis az olyan videokonferencia szoftverekkel, mint a Zoom, Google Meet, Skype, Microsoft Teams, Webex Meetings, GoToMeeting és még sok más.3840 x 2880p @ 15 fps.3840 x 2160p @ 30 fps.1920 x 1080p @ 60 fps (alapértelmezett).1280 x 720 @ 60 fps.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ipevo P2V Ultra Objektum kamera" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb