Betöltés...

BROTHER ADS-4500W LAN/USB ADF/DUPLEX SZKENNER (ADS4500WTF1)

Ár: 206.989 Ft

Gyors vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal. Hozzon létre parancsikonokat és egyszerű munkafolyamatokat a könnyen használható érintőképernyővel. Ideális otthoni vagy irodai szkenneléshez.
Egyszerű és intuitív, felhasználóbarát érintőképernyőt kínál vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási lehetőséggel. Kiváló eszköz közös használatra irodában vagy otthon. 20 konfigurálható parancsikonMobile Connect AppAirPrintcScan támogatásKimagasló képfeldolgozásIllesztőprogram-kompatibilitás a TWAIN (Win és macOS), WIA, ICA, Linux SANE rendszerekkel


Asztali dokumentum szkenner
Gyors vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal. Hozzon létre parancsikonokat és egyszerű munkafolyamatokat a könnyen használható érintőképernyővel. Ideális otthoni vagy irodai szkenneléshez.
Gyors és megbízható
A kiváló minőségű és robusztus görgős mechanizmusokkal az ADS-4500W nagy, 60 lapos ADF kapacitással rendelkezik, és percenként akár 35 oldalt is képes beolvasni.
Egyszerű és intuitív
Egyszerűen beállítható a könnyen használható érintőképernyővel.
Fejlett csatlakoztathatóság
Az USB3.0, USB host, hálózati és vezeték nélküli kapcsolat segítségével biztonságosan szkennelhet be dokumentumokat és oszthat meg a kollégákkal.
Speciális képrögzítés és feldolgozás
Könnyed és lenyűgöző képrögzítés és feldolgozás – a beolvasott oldalak egyszerű hivatkozásától és a digitális imprinter segítségével történő szkennelésétől a képminőség optimalizálásáig az automatikus függőleges csíkok és moir(szkennelési hiba)-csökkentő eszközök révén.
Brother ScanEssentials Lite szfotver
A ScanEssentials Lite szoftverünk lehetővé teszi a dokumentumok egyszerű szkennelését, egyszerű munkafolyamatok létrehozását és biztonságos mentését a hálózaton lévő mappákba, minimális erőfeszítéssel.
Elismert ipari szoftverek
Növelje a szkennelés utáni termelékenységet az iparágban elismert szoftverekkel, beleértve a Kofaxot és a Newsoftot, amelyek alapfelszereltségként kaphatók az eszközzel.Brother ADS-400W Szkenner jellemzők

Általános
Használat típusa: Asztali
Vezérlőpult: 4 gomb
Kijelző: Színes érintőképernyő
Kijelző mérete: 7.1cm

Csatlakoztathatóság
USB-interfész: SuperSpeed 3.0, USB 2.0 Host (Rear)
Wi-Fi Direct: 802.11g/n
Vezetékes hálózati interfész: 10Base-T/100Base-TX
Vezeték nélküli hálózati interfész: 2.4GHz: IEEE 802.11b/g/n, (Infrastructure Mode), Vertical Pairing

Méret és súly
Dobozzal: szé 391mm x mé 243mm x ma 320mm
Dobozzal: 3.41 kg
Doboz nélkül: szé 299.5mm x mé 215.9mmx ma 190.5mm
Súly: 2.68 kg

Energiafogyasztás
Power Consumption - ready mode: 7.3W
Power Consumption - sleep mode: 1.7W
Üzemi: 25 watt
Kikapcsolva: 0.1 watt
Hangteljesítmény: 59 dB

Gyártó oldala

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Scanner
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "BROTHER ADS-4500W LAN/USB ADF/DUPLEX SZKENNER (ADS4500WTF1)" című hirdetést látja. (fent)