Betöltés...

Startech MNRISERCLMP 34" Asztali monitorállvány

Ár: 32.240 Ft

Maximalizálja asztali helyét, és emelje fel a képernyőt a kényelmesebb megtekintés érdekében ezzel a monitoremelővel. Egyszerűen rögzíthető az íróasztalához, hogy nagyobb felületet nyisson meg, így egy extra széles monitorpolcot biztosít minimális helyigény mellett.A vonzó fekete kivitel kiegészíti az irodai dekorációt.

Extra munkaterület
Élvezze a rendezett, rendetlenségtől mentes munkaterületet ezzel a 25,6 "x 10,2" (65 cm x 26 cm) méretű, helytakarékos monitorállvánnyal. Az extra széles monitorpolc bőséges helyet biztosít a monitor és az asztali kiegészítők tárolására. Használja az alatta lévő nagy területet a teljes méretű billentyűzet és egyéb tárgyak tárolására, hogy minden könnyen elérhető legyen.

Stabil támasz a monitor számára
A nagy teherbírású talpazat és a stabil platform segítségével a rögzíthető monitorállvány stabil támaszt nyújt egy legfeljebb 34"-os monitornak, amelynek maximális súlya 20 kg-ig terjed.A monitorállványt laptop vagy nyomtató felemelésére is használhatja, így felszabadul az alatta lévő asztal vagy pult alatti hely. A beépített kábelrendező nyílások rendezetté és láthatatlanná teszik a kábeleket.

Gyors és egyszerű összeszerelés
Az irodai asztali monitorpolc gyors és egyszerű felállítását biztosítja, a C-horoggal, amely könnyen rögzíthető az akár 1,3" (33 mm) vastagságú asztali felületekre. Nagyszerű helytakarékos megoldást kínál anélkül, hogy állandóan megváltoztatná az íróasztal vagy az asztal felületét.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Startech MNRISERCLMP 34" Asztali monitorállvány" című hirdetést látja. (fent)