Betöltés...

Agfa KM-800 autós fedélzeti kamera, Ultra HD, beépített kijelző

Ár: 21.390 Ft

Az AgfaPhoto Realimove KM800- egy autós menetrögzítő, fedélzeti kamera.

A kamera különféle funkciókkal rendelkezik az események rögzítésére és mentésére vészhelyzetben. Például, ha az autó balesetet szenved, a speciális G-szenzor felismeri az eseményt és rögzíti.

Nem számít, hogy vezet, vagy éppen parkoló üzemmódban van. A kamera azt is érzékeli, hogy közelednek-e emberek a járműhöz, miközben ön parkol.

A hurok üzemmódnak köszönhetően a kamera folyamatosan rögzít, és automatikusan törli a régebbi és már nem releváns felvételeket. A 150°-os betekintési sugarú nagylátószögű objektívnek köszönhetően a kamera mindig szemmel tartja az összes részletet.Az elkészült felvételek újra megnézhetőek a 2.7"-es LCD kijelzőnek köszönhetően.

A kamera különböző minőségű videókat tud rögzíteni.:

-Ultra HD videót 2,7K felbontással, 30 fps sebességgel
-Amennyiben interpolált beállításokat használ:4K 15 fps-nél, 1080p 60 fps-nél vagy 720p 60 fps-nél.

Ezen kívül 8 megapixeles fotók is készíthetők az AgfaPhoto Realimove KM800-zal. Minden fájl egy microSD kártyán van tárolva, amelynek maximális tárolókapacitása 64 GB lehet. (Megjegyzés: A microSD kártya nem tartozék.)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Agfa KM-800 autós fedélzeti kamera, Ultra HD, beépített kijelző" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: