Betöltés...

D-Link DWA-185 AC1200, MIMO, Kétsávos, 1.3Gbps, WiFi 6, USB-A, Fekete hálózati adapter

Ár: 12.325 Ft

Maradjon kapcsolatban, gyorsabban és tovább...Gyors 802.11ac Wave 2 Wi-Fi, MU-MIMO hatékonyság és a legújabb WPA3 hálózati biztonság pillanatok alatt elérhető bármely számítógépen. A nagy nyereségű antenna fokozott jelvételt biztosít, így nagyobb távolságra élvezheti a vezeték nélküli lefedettséget, mint egy hagyományos vezeték nélküli adapter.

Frissítsen gyorsabb Wi-Fi-re.Csatlakoztassa az USB-porthoz, és csatlakozzon a jobb Wi-Fi-hez. Élvezze az akár 867 Mbps sebességet az 5 GHz-es sávon vagy akár a 300 Mbps sebességet a 2,4 GHz-es sávon. Ideális Wi-Fi frissítésként olyan régebbi eszközökhöz, amelyek újabb útválasztókhoz vagy vezeték nélküli hálózati interfész-vezérlő nélküli eszközökhöz szeretnének csatlakozni.

Gyors Wi-Fi Jellemzők A 802.11ac Wave 2 vezeték nélküli technológia akár 1,3 Gb/s
sebességet biztosít, ami akár háromszor gyorsabb az előző generációhoz képest.

Kétsávos vezeték nélküli
A lehető legjobb sebességet küldi eszközeinek az 5 GHz-es és 2 GHz-es sávban.

A MU-MIMO hatékonysága
Nagy sebességű Wi-Fi-t biztosít egyszerre minden eszközére, a hálózat megterhelése nélkül.

Könnyen csatlakoztatható az internethez.A szinte univerzális kompatibilitásnak köszönhetően az adaptert használhatja, függetlenül attól, hogy Windows, Mac vagy Linux rendszerű számítógépe van. Egyszerűen csatlakoztassa az USB-porthoz a problémamentes beállításhoz másodpercek alatt. Élvezze az elérhető közeli Wi-Fi hálózatokhoz való csatlakozást pontosan ugyanúgy, mint a vezeték nélküli hálózati interfész-vezérlővel rendelkező eszközöket. Egyszerűen válassza ki a Wi-Fi hálózatot, amelyhez csatlakozni szeretne.

Rendkívül hordozható.Az alacsony profilú kialakítás és a levehető antenna azt jelenti, hogy könnyedén bepakolhatod laptoptáskába, ha nem használod vagy utazol.

 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hálózati kártya
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "D-Link DWA-185 AC1200, MIMO, Kétsávos, 1.3Gbps, WiFi 6, USB-A, Fekete hálózati adapter" című hirdetést látja. (fent)