Betöltés...

Hordozható erőmű EcoFlow Delta 2

Ár: 617.800 Ft

EcoFlow DELTA 2 hordozható erőműAz EcoFlow DELTA 2 egy hordozható erőmű, amely lehetővé teszi, hogy felkészüljön az előre nem látható körülményekre.
Nagy teljesítményével a legtöbb eszközének áramellátását biztosítja, ha kifogy az áram, vagy kempingezni megy.
Az X-Stream technológia lehetővé teszi a gyors töltést, az EcoFlow alkalmazás pedig kényelmes hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz és beállításokhoz.
Az állomást 1024 Wh kapacitás jellemzi, amely további akkumulátorokkal bővíthető.
Ugyanakkor a DELTA 2 meglepően könnyű és könnyen szállítható.
Emellett többféleképpen is töltheti. Nagy kapacitás bővíthetőséggelBizonyosodjon meg arról, hogy nem fog kifogyni az energiából az eszközei működtetéséhez.
A DELTA 2 kapacitása akár 1024 Wh is lehet, ami bőven elegendő az alapvető igények kielégítésére.
Még többre van szüksége? Nem probléma! Az állomás kapacitását akár 2048 Wh-ra is bővítheti egy külön kiegészítő akkumulátorral, vagy akár 3040 Wh-ra a DELTA Max számára készített akkumulátorral.
Ez a tökéletes megoldás, ha áramszünet esetén is biztosítani szeretné a kiválasztott készülékek hosszú távú működését! Szinte mindent képes ellátni energiávalA terméket akár 1800 wattos kimeneti teljesítménye is megkülönbözteti, ami azt jelenti, hogy az általánosan használt háztartási készülékek mintegy 90%-át könnyedén képes ellátni energiával.
Hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, de még kávéfőző is - a DELTA 2 nem hagyja cserben.
Ráadásul a rendelkezésre álló konnektorok, mint például AC, USB-A és USB-C, sokasága azt jelenti, hogy akár egy tucat eszközt is csatlakoztathat egyszerre az állomásra.
A túlterheléstől sem kell tartanod.
Az X-Boost technológiának köszönhetően a DELTA 2 akár 2200 wattos berendezéseket is könnyedén kezel. Még gyorsabb töltésNe várjon túl sokáig, amíg a DELTA 2 ismét munkára kész lesz! Az állomás támogatja az X-Stream technológiát, így akár 7-szer gyorsabban tölt, mint más hasonló típusú készülékek.
A töltés 80%-ra történő feltöltése mindössze 50 percet vesz igénybe egy hálózati csatlakozó segítségével.
Az energia 100%-át már 80 perc elteltével visszanyeri! Mi több, a továbbfejlesztett akkumulátort akár 6-szor hosszabb élettartam jellemzi - körülbelül 10 évig használhatja (3000 töltési ciklus), mielőtt kapacitása 80%-ra csökkenne.
A biztonságos és hatékony működésért egy fejlett BMS rendszer felel. Használjon zöld energiátAz állomás töltéséhez ingyenesen, nyilvánosan elérhető napenergiát is használhat.
Csak kombinálja hordozható napelemekkel (1x 400 W vagy 2x 220 W).
Így a DELTA 2-t körülbelül 3-6 óra alatt töltheti fel! A készülék intelligens MPPT (Maximum Power Point Tracking) algoritmust is használ, így képes a feszültséget és az áramot aktívan, valós időben érzékelni, hogy akár 98%-os hatékonysággal elérje a maximális teljesítménypontot.
Ez még nagyobb töltési hatékonyságot jelent! Továbbfejlesztett dizájnBizonyítson a kiváló építési minőségre.
A DELTA 2 rendkívül tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben, így szinte bármilyen helyzetben gond nélkül használhatja.
Nagyszerű képességei ellenére meglepően könnyű is - mindössze 12 kg-ot nyom, ami nagyban megkönnyíti a szállítását.
Külön megvásárolható egy speciális vízálló táska is, amely lehetővé teszi, hogy az állomást esőben is használhassa.
Otthon, a kertben, horgászás közben vagy sátor alatt - a DELTA 2 szinte bármilyen körülmények között biztosítja a szükséges energiát a felszereléséhez! Távirányítás az EcoFlow alkalmazássalAz erőmű még kényelmesebb működtetése? Most már lehetséges! Nem kell mást tennie, mint használni az EcoFlow alkalmazást, amely ingyenesen letölthető a Google Play és az App Store áruházból.
Segítségével Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül vezérelheti a DELTA 2 készüléket.
Könnyedén ellenőrizheti az energiaadatokat, beállíthatja a paramétereket és szükség szerint beállíthatja a töltési sebességet.
Többé nem kell minden alkalommal odasétálnia a készülékhez - mostantól mindig kéznél van minden fontos dolog! További képességekA DELTA 2 csak a kezdet.
Ha szeretné, kombinálja más EcoFlow termékekkel, és még több lehetőséghez juthat! Napelemek, további akkumulátorok - a választás az Öné.
Az állomás EPS vészhelyzeti áramellátási funkciót is kínál.
Ez azt jelenti, hogy áramkimaradás esetén automatikusan elkezdheti a csatlakoztatott eszközök energiaellátását.
Ez ideális megoldás, ha fontos Önnek a kiválasztott berendezések folyamatos működése - a helyzettől függetlenül.
Megjegyzés: A DELTA 2 képes EPS-ként működni, de nem UPS-ként (0 ms késleltetés) - ne csatlakoztasson hozzá olyan eszközöket, amelyek ilyen típusú vészhelyzeti áramellátást igényelnek. Specifikáció:
Gyártó
EcoFlow
Modell
DELTA 2
Kapacitás
1024 Wh
Kimenetek
4 x AC, 1800 W, X-Boost 2400 W; 2 x USB-A, 5V, 2.4A, 12W Max; 2 x USB-A Fast; Charge, 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, 18W Max; 2 x USB-C, 5 / 9 / 12 / 15 / 20V, 5A, 100W Max; 1 x autóipari kimenet 12.6V, 10A, 126W Max; 2 x DC5521, 12.6V, 3A
Bemenetek
AC töltés, 1200W; Napelemes töltés, 500W Max, 11-60V, 15A; Autótöltés, támogatja a 12V/24V akkumulátorokat, alapértelmezett 8A.
Akkumulátor
LFP (LiFePO4)
Az akkumulátor ciklusok száma
3000 (80%-ig)
Csatlakozás
WiFi és Bluetooth
Méretek
400 x 211 x 281 mm
Súly
12 kg
Töltési idő
AC bemenet - 80 perc, 1200W Max; Smart generátor - 80 perc, 1100W Max; hordozható napelem - 3-6 óra, 1 x 400W / 2 x 220W; autós töltő - 11 óra, 96W

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Hordozható erőmű EcoFlow Delta 2" című hirdetést látja. (fent)