Betöltés...

Erő és védelem a köbön Dell Optiplex 7020 Intel i3-4160/8/240SSD Számítógép / PC

Ár: 54.998 Ft

Robusztus Teljesítmény Minden Felhasználónak A Dell Optiplex 7020, felszerelve egy Intel i3-4160 processzorral, 8GB RAM-mal és 240GB SSD-vel, kiváló választás széleskörű felhasználásra. Ez a PC ideális választás otthoni és irodai munkához, tanuláshoz, multimédiás szórakozáshoz, alapvető játékélményhez és még sok más tevékenységhez.


NaniPC.hu Előnyei Ingyenes szállítás, garancia és kiváló ügyfélszolgálat minden vásárlásnál. NaniPC... csak kapcsold be és használd!


Hosszú leírás:


Teljesítmény és Sokoldalúság A Dell Optiplex 7020 kiváló választás sokféle felhasználó számára:



Irodai felhasználók: Tökéletes az irodai szoftverek, mint az Microsoft Office és egyéb vállalati alkalmazások zökkenőmentes futtatásához. A nagy tárhely lehetővé teszi a dokumentumok, táblázatok és prezentációk gyors elérését és kezelését.
Diákok és Tanárok: Ideális eszköz online tanuláshoz, kutatáshoz, és csoportos projektekhez. A webkamera támogatja az online oktatást és a virtuális találkozókat.
Otthoni felhasználók: Kiválóan alkalmas internetezésre, e-mailezésre, videók nézésére és alapvető multimédiás szükségletekre.
Multimédiás rajongók: Alkalmas HD videók nézésére és zenehallgatásra, az SSD gyorsaságának köszönhetően minimális várakozási idővel.
Casual játékosok: Megbízhatóan kezeli az alacsonyabb igényű játékokat, biztosítva a kikapcsolódást és szórakozást a kevésbé erőforrás-igényes játékokkal.
Kreatív szakemberek: Alkalmas alapvető grafikai szerkesztésre és tartalomkészítésre, mint például fotószerkesztés és videóvágás alapszinten.


Csatlakoztathatóság és Bővíthetőség Az Optiplex 7020 több USB portot, HDMI és DisplayPort kimeneteket kínál, valamint Gigabit Ethernet csatlakozást, amelyek több eszköz egyszerre történő használatát teszik lehetővé.


Biztonság és Megbízhatóság A Dell Optiplex sorozat híres a megbízhatóságáról és tartósságáról. A beépített biztonsági funkciók, mint a TPM (Trusted Platform Module) biztosítják a rendszer és az adatok védelmét.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál ingyenes szállítást, termékgaranciát és kiváló ügyfélszolgálatot kínálunk minden vásárlónknak. Vásároljon bizalommal, tudva, hogy a legjobb támogatást kapja minden termékünkre.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Erő és védelem a köbön Dell Optiplex 7020 Intel i3-4160/8/240SSD Számítógép / PC" című hirdetést látja. (fent)