Betöltés...

✅AKCIÓ❗ Lenovo ThinkPad T460s i5-6300u/8DDR4/256SSD/FHD/HDMI/14" Laptop

Ár: 74.998 Ft

Erőteljes Teljesítmény Az Intel i5-6300U processzor és 8GB DDR4 RAM együttműködése zökkenőmentes teljesítményt biztosít, akár több alkalmazás egyidejű használatánál is. A 256GB SSD gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést tesz lehetővé, miközben elegendő tárhelyet kínál a fontos fájlok és adatok számára.


Kiváló Multimédiás Élmény A 14 hüvelykes Full HD kijelző éles és tiszta képet biztosít, amely ideális filmnézéshez, munkához és prezentációkhoz. Az Nvidia grafikus kártya további vizuális teljesítményt nyújt, lehetővé téve a grafikus tartalmak gördülékeny megjelenítését.


Széleskörű Felhasználhatóság



Irodai munka: Kiváló a Microsoft Office alkalmazások futtatásához és üzleti prezentációkhoz.
Oktatás: Tökéletes diákoknak és tanároknak az online tanuláshoz és virtuális osztálytermi alkalmazásokhoz.
Otthoni szórakozás: Kiválóan alkalmas filmek és videók streamingelésére, valamint zenehallgatásra.
Játék: Alkalmas alapvető játékok futtatására, biztosítva a kikapcsolódást és szórakozást.


Hordozhatóság és Tartósság A Lenovo ThinkPad T460s könnyű és vékony kialakítása tökéletes társ utazáshoz, miközben a robusztus szerkezet hosszú távú megbízhatóságot biztosít. Az akkumulátor hosszú üzemidőt kínál, csökkentve a köztes töltések szükségességét.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál ingyenes szállítást, termékgaranciát és előre telepített Windows rendszert kínálunk minden vásárlónknak. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "✅AKCIÓ❗ Lenovo ThinkPad T460s i5-6300u/8DDR4/256SSD/FHD/HDMI/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)