Betöltés...

Mobil erőmű DELL Precision M4600 i7-2760QM/8GB/256GB/Radeon/FHD/15,6" Workstation Laptop

Ár: 99.998 Ft

Processzor A DELL Precision M4600 egy Intel Core i7-QM processzorral van felszerelve, amely négy maggal és nyolc szállal rendelkezik. Az alapórajel 2.4 GHz, amely akár 3.5 GHz-re is felmehet turbó üzemmódban, biztosítva a nagy teljesítményt igénylő feladatok zökkenőmentes végrehajtását.

Memória A laptop  DDR3 RAM-mal rendelkezik, amely elegendő kapacitást nyújt a párhuzamos feladatok végrehajtásához. A memória bővíthető, így a felhasználók további modulok hozzáadásával növelhetik a rendszerteljesítményt, ha szükséges.

Tárolás Az SSD gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést biztosít. Az SSD technológia révén az adatok elérése és a fájlműveletek is jelentősen gyorsabbak, mint a hagyományos merevlemezek esetében, így a munkafolyamatok hatékonyabbak és produktívabbak.

Grafikus kártya A DELL Precision M4600 AMD Radeon grafikus kártyával van ellátva, amely kiváló teljesítményt nyújt grafikai és vizuális feladatokhoz. Ez különösen fontos azoknak a felhasználóknak, akik CAD, 3D modellezés, vagy egyéb grafikus alkalmazásokat használnak.

Kijelző A laptop egy 15.6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely tiszta és éles képet biztosít. A nagy felbontás és a jó színvisszaadás lehetővé teszi a részletes munkát, legyen szó tervezésről, fotószerkesztésről vagy videóvágásról.

Kialakítás és Tartósság A DELL Precision M4600 robusztus felépítése és minőségi anyaghasználata garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A masszív ház védi a belső alkatrészeket, így a készülék alkalmas arra, hogy strapabíró munkakörnyezetben is megállja a helyét.

Csatlakozási lehetőségek A laptop széles körű csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, beleértve az USB 3.0 portokat, HDMI, DisplayPort, és VGA kimeneteket. Ezen felül van eSATA és ExpressCard bővítőhely, valamint SD kártyaolvasó, ami megkönnyíti a különféle eszközök és adattárolók csatlakoztatását.

Billentyűzet és Touchpad A DELL Precision M4600 ergonomikus billentyűzettel és precíz touchpaddel van felszerelve, amelyek kényelmes és hatékony munkavégzést biztosítanak. A háttérvilágítású billentyűzet lehetővé teszi a munkát gyenge fényviszonyok között is.

Összegzés A DELL Precision M4600 egy kiváló teljesítményű, megbízható és sokoldalú workstation laptop, amely ideális választás a professzionális felhasználók számára. Legyen szó mérnökökről, tervezőkről vagy kreatív szakemberekről, ez a készülék minden igényt kielégít.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mobil erőmű DELL Precision M4600 i7-2760QM/8GB/256GB/Radeon/FHD/15,6" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)