Betöltés...

Mindennapi társ HP ProBook 6470b i5-3210M/4/128SSD/DVDRW 14" Laptop

Ár: 54.998 Ft

HP ProBook 6470b - Az ideális választás minden feladatra

Az NaniPC.hu által kínált HP ProBook 6470b egy igazi munkagép, amely nem csak az irodai, hanem az otthoni használatra is tökéletes. Az Intel i5-3310M processzorral, gyors SSD-vel rendelkező laptop gyors és hatékony működést biztosít. A DVD-RW meghajtóval a hagyományos adathordozók sem jelentenek gondot. Az NaniPC.hu-nál választható SSD és RAM bővítéssel pedig még nagyobb teljesítmény érhető el.

Erőteljes teljesítmény

Az Intel i5 processzor garantálja, hogy a laptop minden feladattal megbirkózik, legyen szó akár irodai munkáról, akár otthoni szórakozásról. A SSD pedig gyors adatátvitelt és rövid betöltési időket biztosít.

Kiváló multimédia élmény

A DVD-RW meghajtóval a hagyományos adathordozók sem jelentenek gondot, így filmeket nézhet, zenét hallgathat, vagy adatokat menthet CD-re és DVD-re.

Bővíthető teljesítmény

Az NaniPC.hu-nál választható SSD és RAM bővítéssel a laptop teljesítménye tovább növelhető, így még nagyobb sebességet és hatékonyságot érhet el.

NaniPC.hu - A megbízható partner

Az NaniPC.hu-nál minden termékünk azonnali használatkészen, előre telepítve érkezik, így Önnek csak be kell kapcsolnia és használnia. Ingyenes szállítással, garanciával, és rengeteg pozitív vásárlói visszajelzéssel várjuk.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.18
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindennapi társ HP ProBook 6470b i5-3210M/4/128SSD/DVDRW 14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)