Betöltés...

Tükröződésmentes HP La1951G Monitor /VGA/DVI-D/USB 19"

Ár: 13.499 Ft

Az HP La1951G monitor azok számára készült, akik értékelik a kiváló képminőséget és a komfortos használatot. A NaniPC.hu büszkén ajánlja ezt a tükröződésmentes kijelzőt, amely optimális megjelenítést biztosít minden szituációban.

Tükröződésmentes Technológia a Zavartalan Munkavégzésért Az HP La1951G kiemelkedik tükröződésmentes paneljével, amely megakadályozza a zavaró fényvisszaverődéseket és javítja a kép láthatóságát. A 1280x1024p felbontás éles és részletgazdag képet biztosít, míg a 19 colos méret ideális teret ad minden digitális tevékenységhez.

Rugalmas Csatlakoztathatóság és Funkcionalitás A VGA és DVI-D csatlakozók lehetővé teszik a monitor könnyű csatlakoztatását a legtöbb számítógéphez, míg a beépített USB portok további kényelmet nyújtanak perifériák csatlakoztatásához. Akár otthoni, akár irodai használatra keres megoldást, a La1951G minden felhasználói igényt kielégít.

Kényelmes és Ergonomikus Design Az HP La1951G nem csak a képminőségre koncentrál, hanem az ergonómiára is. Állítható magasságú állványa és dönthető képernyője lehetővé teszi a monitor pozíciójának testreszabását, így hosszabb használat során is megőrizheti a kényelmét.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.06.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Tükröződésmentes HP La1951G Monitor /VGA/DVI-D/USB 19"" című hirdetést látja. (fent)