Betöltés...

Nagyképernyős megbízható Lenovo Thinkpad L570 i5-7200U/8/256SSD/15,6" Laptop

Ár: 94.998 Ft

A Lenovo ThinkPad L570 egy nagyképernyős és megbízható laptop, amely ideális választás lehet azoknak, akik egy tartós és hatékony számítógépre vágynak. Íme néhány fő jellemzője:




Kijelző: A laptop 15,6 hüvelykes (teljes HD) kijelzővel rendelkezik, amely tiszta és éles képet nyújt. A nagy kijelző ideális munkavégzéshez, webböngészéshez és multimédiás tartalmak megtekintéséhez.


Processzor: A gép erős Intel Core i5 processzort használ, amely képes a mindennapi feladatokat gyorsan és hatékonyan kezelni.


Memória és tárolás: Az DDR4 RAM és az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors működést és adatelérést biztosítanak. Az SSD gyorsabb indítást és alkalmazások futtatását teszi lehetővé.


Operációs rendszer: A gép Windows operációs rendszert futtat, ami sok szoftverrel és alkalmazással kompatibilis.


Tartósság: A Lenovo ThinkPad sorozat híres a tartósságáról, és a L570 sem kivétel. A laptop masszív kialakítással rendelkezik, amely ellenáll a mindennapi kopásnak és sérüléseknek.


Portok és csatlakozók: A laptop számos portot és csatlakozót kínál, beleértve USB-portokat, HDMI-portot és másokat a különböző eszközök csatlakoztatásához.



A Lenovo ThinkPad L570 egy megbízható és teljesítménycentrikus laptop, amely ideális választás lehet az üzleti felhasználók, diákok vagy otthoni felhasználók számára, akik egy nagyképernyős és megbízható számítógépre vágynak a mindennapi feladatokhoz és munkához. 


Kirobbanó teljesítmény illékonyság nélkül
Az új, 7. generációs Intel® Core™ i-sorozatú processzorok és az Intel® Optane™ memória egyvelegét kínáló, nagy teljesítményű L570 készülék hatékonyan kezeli a vállalkozása működése során felmerülő számítástechnikai feladatokat.



Az L570 készülékhez többféle tárhelyet is választhat: ha a leggyorsabb működésre vágyik, akkor a legújabb technológiájú tartós állapotú meghajtó (SSD-meghajtó) jó választás lehet; ha viszont a nagy tárolókapacitás fontosabb szempont, akkor készülékét mechanikus merevlemez-meghajtóval is kérheti. Mindegyiknek megvannak a maguk előnyei, így érdemes azt választani, amelyik jobban összhangban áll az Ön vállalati és személyes igényeivel.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Nagyképernyős megbízható Lenovo Thinkpad L570 i5-7200U/8/256SSD/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)