Betöltés...

Hitman Prémium hosszabbító kábeldobon HT-HSB-3350M

Ár: 14.590 Ft

Hitman Prémium hosszabbító kábeldobon HT-HSB-3350MHitman márkájú 50 méteres 3x2,5mm 4 eres kábel hosszabbító, fém dobozos
Termékismertető:
A Hitman márkájú 50 méteres kábel hosszabbító kiváló minőségű, robusztus kialakítással rendelkezik, amelyet kifejezetten a hosszú élettartam és a megbízhatóság érdekében terveztek. A 3x2,5mm-es keresztmetszetű, 4 eres kábel biztosítja az optimális áramátvitelt és csökkenti a feszültségesést, így ideális nagy teljesítményű elektromos berendezésekhez is.
Műszaki leírás:
- Kábel hossza: 50 méter- Kábel típusa: 3x2,5mm keresztmetszetű, 4 eres- Belső vezető: Réz- Külső burkolat: PVC- Doboz: Fém, tartós és időjárásálló- Csatlakozók: IP44 védettségű
Rövid használati útmutató:
1. Kicsomagolás: Távolítsa el a kábel hosszabbítót a csomagolásból és ellenőrizze a sértetlenséget.2. Csatlakoztatás: Dugja be a hosszabbítót egy megfelelő fali aljzatba, majd csatlakoztassa az elektromos eszközeit a hosszabbító aljzatokba.3. Használat: Kapcsolja be az eszközeit és győződjön meg róla, hogy az áramellátás stabil.4. Tárolás: Használat után tekerje fel a kábelt a fém dobra és tárolja száraz, hűvös helyen.
Miért vásárolja meg ezt a terméket?
- Hosszú távú megbízhatóság: A Hitman kábel hosszabbító kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot.- Nagy teljesítményű: A 3x2,5mm-es kábel keresztmetszet lehetővé teszi a nagyobb áramerősség biztonságos átvitelét, ideális nagy teljesítményű eszközökhöz.- Kényelmes használat: Az 50 méteres hossz lehetővé teszi, hogy nagy távolságokat hidaljon át, így ideális kültéri és ipari használatra is.- Védelem és biztonság: A fém doboz és az IP44 védettségű csatlakozók megvédik a kábelt az időjárási viszontagságoktól és a mechanikai sérülésektől.
Ez a termék ideális választás mindazok számára, akik megbízható és tartós kábel hosszabbítót keresnek, amely megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Hitman Prémium hosszabbító kábeldobon HT-HSB-3350M" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: