Betöltés...

Erőteljes Fujitsu Celsius H760 i5-6440HQ/32/512SSD/Nvidia M600M 2GB/FHD/15,6" Workstation Laptop

Ár: 129.998 Ft

A Japán Precizitás és Teljesítmény: A Fujitsu Celsius H760 a japán mérnöki munka és megbízhatóság mintapéldája. Az i5-6440HQ processzor, 32 GB DDR4 RAM, és a 512 GB SSD tárhely kombinációja biztosítja a gyors és hatékony működést minden alkalmazásban. A Nvidia Quadro M600M 2GB GDDR5 grafikus kártya pedig kiváló grafikai teljesítményt nyújt.

Testreszabhatóság a NaniPC-vel: Tudatában vagyunk annak, hogy minden ügyfelünk egyedi igényekkel rendelkezik, ezért a Fujitsu Celsius H760 modell SSD és RAM bővítési lehetőséget biztosít, hogy a lehető legjobban megfeleljen az Ön személyes és üzleti igényeinek.

Multimédia és Csatlakoztathatóság: A 15,6 colos Full HD kijelző kristálytiszta képet biztosít. A laptop különféle csatlakozókkal van ellátva, beleértve a webkamerát, 3x USB és USB-C portokat, VGA és DisplayPort csatlakozókat, SD és SC kártyaolvasót, gigabit LAN-t, fejhallgató és mikrofon kimeneteket, amelyek lehetővé teszik minden szükséges eszköz csatlakoztatását.

Biztonság és Rugalmasság: A Kensington zár és a beépített biztonsági funkciók biztosítják a fizikai védelmet, míg a széles körű csatlakoztathatóság rugalmasságot biztosít a felhasználók számára.

Operációs Rendszer + programok és Frissítések: Előtelepítve használatkész érkezik önhöz. Az aktuális operációs rendszerrel előre telepített, ez a laptop készen áll arra, hogy megfeleljen a modern szoftverkövetelményeknek és az újabb alkalmazásoknak.

Következtetés: A Fujitsu Celsius H760 a legmagasabb igényeket is kielégítő teljesítményt, megbízhatóságot és testreszabhatóságot kínál. Függetlenül attól, hogy milyen feladatokat kell elvégeznie, ez a laptop készen áll a kihívásokra.
Fedezze fel a „Csak kapcsolja be és használja… NaniPC” kényelmét, élvezze az ingyenes szállítást, a garanciát és az előre telepített operációs rendszert, amely azonnal használatra kész.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.18
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Erőteljes Fujitsu Celsius H760 i5-6440HQ/32/512SSD/Nvidia M600M 2GB/FHD/15,6" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)