Betöltés...

Sony SVS13 i5-3210M/4/128SSD/DVDrw/13,3"/CAM/Nvidia VGA Laptop

Ár: 47.998 Ft

Erőteljes Teljesítmény Az gyors Intel i5-3210M processzor biztosítja, hogy a Sony SVS13 hatékony legyen a napi használat során. Az i5-3210M processzor két maggal és négy szállal rendelkezik, 2.5 GHz-es alapórajel mellett, ami 3.1 GHz-re növelhető Turbo Boost technológiával. Ez ideálissá teszi a multitasking és a különféle igényes alkalmazások futtatására.


A SSD és DVDrw Meghajtó A SSD gyors adatátvitelt és rendszerindítást tesz lehetővé, így a felhasználók kevesebb időt töltenek várakozással és többet dolgozhatnak vagy szórakozhatnak. Az SSD meghajtók megbízhatóságukról és ellenálló képességükről ismertek, ami különösen hasznos mobil eszközök esetében. A beépített DVDrw meghajtó további rugalmasságot nyújt, lehetővé téve CD-k és DVD-k írását és olvasását, ami különösen hasznos adatmentéshez és multimédiás tartalmak kezeléséhez.


13,3" Kijelző és Nvidia VGA Grafikus Kártya A 13,3 hüvelykes kijelző éles és tiszta képet biztosít, amely ideális filmnézéshez, munkához és játékhoz is. Az Nvidia VGA grafikus kártya javítja a vizuális teljesítményt, amely kiemelkedő a multimédia tartalmak, mint például videók és játékok megjelenítésében. Ez a kártya biztosítja, hogy grafikus terhelés alatt is sima és élvezetes legyen a felhasználói élmény.


Kommunikáció és Hálózat A beépített webkamera és mikrofon kiválóan alkalmazható videokonferenciákhoz és online oktatáshoz, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kapcsolatban maradjanak munkatársaikkal és szeretteikkel. A laptop Wi-Fi képessége biztosítja a vezeték nélküli internet-hozzáférést, míg a Bluetooth támogatás lehetővé teszi perifériák, mint billentyűzetek és egerek vezeték nélküli csatlakoztatását.


Hordozhatóság A Sony SVS13 könnyű és vékony kialakítása tökéletes társ utazáshoz, könnyedén befér bármilyen hátizsákba vagy táska zsebébe. A laptop akkumulátora hosszú üzemidőt kínál, csökkentve a köztes töltések szükségességét.


Felhasználási területek és ajánlások



Otthoni felhasználás: Internetböngészéshez, e-mailezéshez és multimédiás tartalmak fogyasztásához tökéletes választás.
Irodai munka: Az erős processzor és az SSD meghajtó lehetővé teszi az irodai alkalmazások zökkenőmentes futtatását és a dokumentumok hatékony kezelését.
Oktatás: Online tanuláshoz és kutatáshoz is kiváló, a beépített webkamerának köszönhetően.
Szórakozás: Az Nvidia VGA grafikus kártya és a nagy kijelző élvezetessé teszi a játékokat és a filmnézést.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu webáruház előnyei közé tartozik az ingyenes szállítás, a termékekre nyújtott garancia, valamint a kiváló ügyfélszolgálat. Minden vásárlás során biztosítjuk, hogy elégedett legyen a választott termékekkel, és gyorsan kézhez kapja megrendelését. Válassza a NaniPC.hu-t, és élvezze a megbízható számítástechnikai eszközök előnyeit kedvező áron! NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sony SVS13 i5-3210M/4/128SSD/DVDrw/13,3"/CAM/Nvidia VGA Laptop" című hirdetést látja. (fent)