Betöltés...

TomTom 7" GO Camper Max GPS Navigáció (Világtérkép) + Premium Pack

Ár: 235.150 Ft

Speciális útvonaltervezés lakókocsikhoz és autókhozSoha ne ragadjon el alacsony hidak alatt, vékony utakon vagy alagutakban, ahol az útvonalat a jármű mérete és súlya alapján határozzák meg.

POI-k lakóautóhoz, lakókocsihoz és autóhozFedezze fel a kempingezéssel kapcsolatos érdekességeket, bármilyen járművel is jár.

Festői útvonaltervezésKerülje el a zsúfolt autópályát vagy várost, és tegye meg a hosszú utat, így vezetés közben eltévedhet a természetben.

TomTom TrafficKerülje el a forgalomban való elakadást a TomTom forgalmi technológiával – amelyben milliók bíznak meg minden nap. Alternatív útvonalopciók és megbízható érkezési idők, mindezt TomTom GO Camper Max GPS-navigációs készülékén keresztül.

A legfrissebb TomTom VilágtérképekVezessen teljes magabiztossággal a legfrissebb térképekkel, amelyek kisebbek és gyorsabban frissíthetők Wi-Fi-n keresztül, extra költségek nélkül.

Háromszor gyorsabb térképfrissítés a beépített Wi-Fi-n keresztülTöltse le a legújabb világtérképeket és szoftverfrissítéseket TomTom GO Camper Max GPS-navigációs készülékére, gyorsan és vezeték nélkül. A legújabb térképek 3x gyorsabban frissíthetők a beépített 5 GHz-es Wi-Fi sávnak köszönhetően, extra költségek nélkül.

Nagy, 7 hüvelykes, nagy felbontású képernyőKristálytiszta útvonalak. Tekintse meg útvonalát egyenletes mozgásban és kivételes képtisztasággal a TomTom GO Camper Max autós GPS-navigáció nagy, nagy felbontású érintőképernyőjén.

1 éves élő sebességmérő kamera riasztásokMaradjon egy lépéssel előrébb, és tartsa be a sebességkorlátozást egy éves próbaidőszakkal, amellyel TomTom GO Camper Max GPS-navigációs készülékén figyelmezteti a sebességmérő kamerákat, hogy biztonságosan eljusson oda, ahová éppen megy. Iratkozzon fel, amikor a próbaidőszak véget ér.

1 éves élő üzemanyagárak infoSzerezze meg a legalacsonyabb árakat élő üzemanyag-árazási információkkal. TomTom GO Camper Max GPS-navigációs készüléke tudja, hol találja a legjobb árakat és a legjobb állomásokat. Csak állítsa be a preferenciáit, és menjen.

4x gyorsabbA TomTom GO Camper Max GPS-navigáció rendkívül érzékeny érintőképernyőjén simán és torzításmentesen csúsztassa az ujját, nagyítson és használja a funkciókat. 2 GB RAM-mal akár 4-szer gyorsabb.

Erőteljes hangszóró, élénk hangzásVezessen biztonságosabban az összetéveszthetetlen, tiszta és erőteljes hangos navigációs útmutatásokkal. Állítsa be a hangerőt könnyedén a TomTom GO Camper Max GPS-navigáció érintőképernyőjén.

Egyszerűsített felhasználói felületA modern és leegyszerűsített felhasználói felületnek köszönhetően intuitív módon navigálhat a TomTom GO Camper Max GPS-navigációs készülék opciói és beállításai között.

Mozgó sávos útmutatásVessen véget a nagy sebességű sávváltások körüli aggodalmának, és teljes magabiztossággal vezessen, ha külön utasításokat kap, például a sávok mozgatásához a TomTom GO Camper Max GPS-navigációs készülékével.

Click-and-Drive tartóRögzítse TomTom GO Camper Max GPS-navigációs készülékét a „kattintható és meghajtható” tartóval, hogy könnyedén pattintsa be és húzza ki.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "TomTom 7" GO Camper Max GPS Navigáció (Világtérkép) + Premium Pack" című hirdetést látja. (fent)