Betöltés...

Apple iPad Air (2020 / 2022) / iPad Air 11 (2024), mappa tok, légpárnás sarok, közepesen ütésálló, Apple Pencil tartóval, Smart Case, Spigen Ultra Hybrid Pro, átlátszó/fekete

Ár: 16.611 Ft

-Elegáns kivitelű, kellemes tapintású, mappa tok.-Műanyag átlátszó hátlap.-Kiválóan illeszkedik a készülékhez.-Védelmet nyújt a portól, ütésektől, vízcseppektől.-Minden port, csatlakozó és gomb szabadon használható a tokban is.-Asztali tartó funkció, amely nagyszerű élményt biztosít filmezéshez.-Apple Pencil tartóval látták el.-Air Cushion technológiával. (Légpárnás sarokkal)-Közepesen ütésálló termék.A kép csak illusztráció! Ez a tok készülék-specifikus, minden gombnak, csatlakozónak, illetve kamerának szabad helyet biztosít.

Fontos tudnivaló, hogy a termék az érintőceruzát vagy Pencil-t nem tartalmazza.Ez a termék utángyártott és nem az Apple Inc. vagy leányvállalata által került legyártásra. Továbbá a gyártó nem áll gazdasági kapcsolatban az Apple Inc.-el vagy annak leányvállalataival.

Apple iPad Air (2020), Apple iPad Air (2022), Apple iPad Air 11 (2024)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple iPad Air (2020 / 2022) / iPad Air 11 (2024), mappa tok, légpárnás sarok, közepesen ütésálló, Apple Pencil tartóval, Smart Case, Spigen Ultra Hybrid Pro, átlátszó/fekete" című hirdetést látja. (fent)