Betöltés...

Autós telefontartó, műszerfalra, mágneses, összecsukható, Tesla 3 / Y / X / S kompatibilis, Joyroom - Ezüst

Ár: 10.270 Ft

Autós telefontartó, műszerfalra, mágneses, összecsukható, Tesla 3 / Y / X / S kompatibilis, JoyroomA Joyroom által gyártott autós telefontartó egy mágneses, műszerfalra szerelhető, összecsukható megoldás, amely kifejezetten a Tesla 3, Y, X, és S modellekhez lett tervezve. Minden nap praktikusabbá teszi az autózást, miközben biztonságos és stabil tartást biztosít a mobiltelefonodnak.
A mágneses rögzítő miatt gyorsan és egyszerűen rögzítheted az okostelefonodat, elsőbbséget biztosítva a biztonságos vezetésnek. Az erős mágneses erőnek köszönhetően a telefon még nehezebb utakon és nagyobb sebességnél sem esik ki a tartóból. Emellett a mágneses kialakítás lehetővé teszi a készülék 360 fokos forgatását, így a kijelzőt a legkényelmesebb szögben állíthatod be.
A telefontartó másik nagy előnye az összecsukható kialakítás. Ha nem használod, egyszerűen összecsukhatod, így minimalizálva a helyigényét. A kompakt mérete továbbá azt is lehetővé teszi, hogy egyszerűen a zsebedben is tárolhasd.
Bár a Joyroom telefontartója kifejezetten Tesla modellekhez lett tervezve, az univerzális felületnek köszönhetően más autók műszerfalán is könnyedén elhelyezhető, így bármilyen kocsival rendelkezők számára nagyszerű választás lehet.
Nem csak funkciójában, de megjelenésében is tökéletes kiegészítője lehet autódnak ez a stílusos, fekete színű tartó, amely egyszerű, letisztult dizájnjával remekül bevilágít a Tesla autók prémium, modern belső terébe. Próbáld ki te is, és tedd komfortosabbá az utazásaidat!

Specifikáció:Márka JoyroomModell JR-ZS373Szín EzüstAnyag cink ötvözetMéretek 60 x 70 x 20 mmSúly 135 gKompatibilitás Okostelefonok, amelyek átlója 4-7 hüvelykSzerelési hely Műszerfal

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Autós telefontartó, műszerfalra, mágneses, összecsukható, Tesla 3 / Y / X / S kompatibilis, Joyroom - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: