Betöltés...

iUni CP339 Full HD kameraóra, hang- és videofelvétel, fényképezés, éjszakai látás, 8 GB memória

Ár: 25.588 Ft

Funkcionalitás:
A 1080p Full HD kamerás karórával lehetőséged van audio-videó felvételek és kiváló minőségű fényképek rögzítésére. Az óra kialakítása diszkrét, így gyanú felkeltése nélkül végezheti tevékenységét. A felvételek az óra belső memóriájában kerülnek tárolásra, és később letöltheti őket a számítógépére.   Főbb funkciók:
Audio-videó felvétel Fényképezés Hangfelvétel Videófelbontás: 1920 x 1080p 30fps sebességgel Fényképfelbontás: 4032 x 3024 CMOS mozgásérzékelő Belső memória 8 GB   A csomag tartalmazza: Óra kamerával USB csatlakozókábel Felhasználói kézikönyv Hazugságok: Az órát minden használat előtt fel kell tölteni. Figyelem!!! A mikrofon a hangok rögzítéséhez és rögzítéséhez lyukat igényel; ahhoz, hogy az órát víz alatt is használhassa, a lyukfedelet lyukmentesre kell cserélnie, és meg kell győződnie arról, hogy minden fedél szorosan záródik. Ez a termék vízálló, a medencében használható, a tengerben vagy az óceánban nem.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "iUni CP339 Full HD kameraóra, hang- és videofelvétel, fényképezés, éjszakai látás, 8 GB memória" című hirdetést látja. (fent)