Betöltés...

Modul beépített iUni CP20 vezeték nélküli kamerával, beépített akkumulátorral, P2P-vel

Ár: 23.876 Ft

Funkcionalitás: Ez a vezeték nélküli kameraeszköz P2P technológiát alkalmaz. Támogatja a mobiltelefonon keresztüli felügyeletet az alkalmazás segítségével. A kis videoérzékelőnek köszönhetően ez a modul bármilyen környezetben könnyen felszerelhető. Főbb funkciók:

Vízszintes felbontás: 1000 TVL CMOS Videó felbontás: 1280 x 720 at 25 fps Mozgásérzékelés Ciklikus rögzítés Elektromos hálózat: TCP/UDP Teljesítmény: 1W Töltési idő: kb. 85 perc Időtartam: kb. 50 perc Működési hőmérséklet: 0-40 ° C Páratartalom: 20-80% A csomag tartalma:

Kamera mód USB-kábel Felhasználói kézikönyv Így használd:
Töltse le a "HomeEye" alkalmazást a Google Play vagy az AppStore áruházból, majd kapcsolja be eszközét. Szkennelje be a vezeték nélküli hálózatokat a telefonjával, és megtalálja a modul által kiadott hálózatot, jelszó nélkül. Miután csatlakozott a modul hálózatához, nyissa meg a HomeEye alkalmazást, és helyi szkenneléssel adja hozzá az eszközökhöz. Az eszköz hozzáadása után térjen vissza az eszköz hozzáadásához, a Hálózati beállításokhoz, hagyja beállítva a modul hálózatát, nyomja meg a Tovább gombot, majd válassza ki azt a vezeték nélküli hálózatot, amelyhez a modult csatlakoztatni kívánja, állítsa be a jelszót és mentse. A modul visszaáll, majd csatlakozik az Ön által választott vezeték nélküli hálózathoz, és a fent említett alkalmazáson keresztül a világ bármely pontjáról láthatja a kamerát.
Megemlíti:

Támogatja a TF memóriakártyát 32GB-ig (nem tartozék) Akkumulátor kapacitása 2200 mAh Méretek: 56 x 22 x 18 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Modul beépített iUni CP20 vezeték nélküli kamerával, beépített akkumulátorral, P2P-vel" című hirdetést látja. (fent)