Betöltés...

Konfiguráció AKCIÓ❗HP Compaq Elite 8300 i5-3470S/8/128SSD PC + 22" Monitor + Bill + egér

Ár: 67.998 Ft

HP Compaq Elite 8300 Számítógép Ez a komplett konfiguráció magában foglalja a HP Compaq Elite 8300 számítógépet, amelyet az Intel i5-3470S processzor hajt meg. Az i5-3470S egy erőteljes, négymagos processzor, amely 3.60 GHz-es sebességgel működik, így zökkenőmentes és gyors teljesítményt biztosít még a legigényesebb feladatok esetén is. Az eszköz 8GB RAM-mal rendelkezik, ami elegendő a többfeladatos munkavégzéshez, míg a 128GB SSD meghajtó biztosítja a gyors rendszerindítást és adatátvitelt. Ez a számítógép ideális választás mind otthoni, mind irodai használatra, ahol fontos a stabil és megbízható teljesítmény.


Fujitsu B22T-7 proGreen Monitor A 22 hüvelykes Fujitsu B22T-7 proGreen monitor kiemelkedő képminőséget és energiatakarékosságot kínál. A Full HD felbontású kijelző éles és tiszta képet biztosít, így tökéletes választás irodai alkalmazásokhoz, multimédiához, tanuláshoz és szórakozáshoz egyaránt. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a monitor magasságának, dőlésszögének és forgatásának beállítását, így biztosítva a kényelmes használatot hosszú munkaórák során is. A monitor proGreen technológiája csökkenti az energiafogyasztást, így nemcsak pénzt takarít meg, hanem környezetbarát megoldás is.


Meetion Billentyűzet-egér Kombináció A csomag tartalmazza továbbá a Meetion billentyűzet-egér kombinációt, amely megbízható és kényelmes használatot biztosít. A billentyűzet ergonomikus kialakítása csökkenti a kéz- és csuklófáradtságot, míg az egér pontos és gyors mozgást tesz lehetővé. Ez a kombináció ideális választás mindennapi munkavégzéshez, játékhoz és tanuláshoz is, biztosítva a kényelmet és a hatékonyságot.


Felhasználási területek és ajánlások Ez a komplett konfiguráció ideális választás különböző felhasználói típusok számára:



Otthoni felhasználás: A gyors és megbízható teljesítményének köszönhetően tökéletes választás internetböngészéshez, filmnézéshez és otthoni irodai munkákhoz.
Irodai munka: Az erős processzor és nagy memória kapacitás lehetővé teszi a zökkenőmentes multitaskingot és az irodai alkalmazások futtatását.
Oktatás: A tanulók és tanárok számára egyaránt kiváló eszköz, amely támogatja az online tanulást, a kutatást és a dokumentumkezelést.
Szórakozás: A Full HD monitor és a gyors SSD lehetővé teszi a játékok és multimédiás tartalmak élvezetes használatát.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu webáruház előnyei közé tartozik az ingyenes szállítás, a termékekre nyújtott garancia, valamint a kiváló ügyfélszolgálat. Minden vásárlás során biztosítjuk, hogy elégedett legyen a választott termékekkel, és gyorsan kézhez kapja megrendelését. Válassza a NaniPC.hu-t, és élvezze a megbízható számítástechnikai eszközök előnyeit kedvező áron! NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Konfiguráció AKCIÓ❗HP Compaq Elite 8300 i5-3470S/8/128SSD PC + 22" Monitor + Bill + egér" című hirdetést látja. (fent)