Betöltés...

Fujitsu Celsius H700 i7-Q820/8/256SSD/Nvidia FX 880M/FHD/15,6 Laptop

Ár: 59.998 Ft




A Fujitsu Celsius H700  laptop a professzionális felhasználók számára készült, akiknek kiemelkedő teljesítményre és megbízhatóságra van szükségük. A NaniPC.hu kínálatában megtalálható Celsius H700 tökéletes választás.


Teljesítmény és Hatékonyság

A Fujitsu Celsius H700 szívében egy erős Intel Core i7-Q processzor található, amely kiváló teljesítményt nyújt még a legigényesebb feladatok elvégzéséhez is. A DDR3 RAM lehetővé teszi a zökkenőmentes multitaskingot, így egyszerre több alkalmazást is futtathat anélkül, hogy a rendszer lassulna. Az SSD rendkívül gyors adatátvitelt és bőséges tárhelyet biztosít, így minden fontos fájl és alkalmazás azonnal elérhető.


Grafikai Képességek

Az Nvidia FX 880M grafikus kártya kiváló teljesítményt nyújt a grafikai feldolgozásban, így ideális választás tervezők, mérnökök és egyéb kreatív szakemberek számára. Az 15,6 hüvelykes FHD kijelző éles és tiszta képet nyújt, amely tökéletes munkához és szórakozáshoz egyaránt.


Tartósság és Megbízhatóság

A Fujitsu Celsius H700 masszív és tartós kialakítása hosszú élettartamot biztosít, így Ön nyugodtan végezheti munkáját, tudva, hogy a laptopja megbízható társ lesz a mindennapi feladatok során. Az ergonomikus billentyűzet és a különféle csatlakozási lehetőségek, mint az USB, HDMI és Ethernet portok, biztosítják a kényelmet és a rugalmasságot.


Exkluzív Szolgáltatások a NaniPC.hu-tól

A NaniPC.hu-n történő vásárlás során Ön élvezheti az ingyenes szállítás és garancia előnyeit, valamint az azonnali használatkészséget. Minden laptop előre telepített operációs rendszerrel és alapvető szoftverekkel érkezik, így Önnek csak be kell kapcsolnia, és máris használatra kész. Emellett a NaniPC.hu-nál lehetősége van bővítésekre is, például további RAM vagy SSD bővítésére, hogy a Fujitsu Celsius H700 még jobban megfeleljen az Ön igényeinek.


Vásárlásra Fel!

Ne várjon tovább, rendelje meg a Fujitsu Celsius H700  laptopot a NaniPC.hu oldalon, és élvezze a professzionális teljesítményt és megbízhatóságot, amelyet ez az eszköz nyújt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Fujitsu Celsius H700 i7-Q820/8/256SSD/Nvidia FX 880M/FHD/15,6 Laptop" című hirdetést látja. (fent)