Betöltés...

Professzionális Teljesítmény és Kényelem: LENOVO ThinkPad T480s I5-8350u/16DDR4/512NVMe/FHD/14" Laptop

Ár: 118.998 Ft

A Lenovo ThinkPad T480s laptop egy csúcsteljesítményű eszköz, amelyet kifejezetten üzleti felhasználók és professzionális környezetek számára terveztek. A NaniPC.hu kínálatában megtalálható ThinkPad T480s tökéletes választás mindazok számára, akik megbízhatóságot, teljesítményt és kényelmet keresnek egy kompakt csomagban.


Teljesítmény és Hatékonyság

A ThinkPad T480s szívében egy Intel Core i5 processzor dolgozik, amely lenyűgöző teljesítményt nyújt még a legigényesebb feladatokhoz is. A  DDR4 RAM lehetővé teszi a zökkenőmentes multitaskingot, így egyszerre több alkalmazást is futtathat anélkül, hogy a rendszer lassulna. A  NVMe SSD rendkívül gyors adatátvitelt és bőséges tárhelyet biztosít, így minden fontos fájl és alkalmazás azonnal elérhető.


Kijelző és Grafika

A 14 hüvelykes FHD kijelző lenyűgöző képminőséget nyújt, amely tökéletes munkához és szórakozáshoz egyaránt. Az éles, tiszta képek és a széles látószögű kijelző biztosítják, hogy minden részlet jól látható legyen. Az integrált grafikus vezérlő elegendő teljesítményt nyújt a mindennapi grafikai igények kielégítéséhez.


Tartósság és Megbízhatóság

A Lenovo ThinkPad T480s a ThinkPad sorozat híres tartósságával és megbízhatóságával rendelkezik. A masszív kialakítás és az ergonomikus billentyűzet hosszú távú kényelmet biztosít. A laptop számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, beleértve az USB-C, USB 3.1, HDMI, és Ethernet portokat, így könnyedén csatlakoztathatja kiegészítő eszközeit.


Exkluzív Szolgáltatások a NaniPC.hu-tól

A NaniPC.hu-n történő vásárlás során Ön élvezheti az ingyenes szállítás és garancia előnyeit, valamint az azonnali használatkészséget. Minden laptop előre telepített operációs rendszerrel és alapvető szoftverekkel érkezik, így Önnek csak be kell kapcsolnia, és máris használatra kész. Emellett a NaniPC.hu-nál lehetősége van bővítésekre is, például további RAM vagy SSD bővítésére, hogy a ThinkPad T480s még jobban megfeleljen az Ön igényeinek.


Vásárlásra Fel!

Ne várjon tovább, rendelje meg a Lenovo ThinkPad T480s  laptopot a NaniPC.hu oldalon, és élvezze a megbízhatóságot, teljesítményt és kényelmet, amelyet ez az eszköz nyújt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Professzionális Teljesítmény és Kényelem: LENOVO ThinkPad T480s I5-8350u/16DDR4/512NVMe/FHD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)