Betöltés...

Energiatakarékos Kis méretben nagy erő Mini PC HP EliteDesk 600 G3240T/4/128SSD

Ár: 44.998 Ft

Az HP EliteDesk 600  egy energiatakarékos és kompakt mini számítógép, amely jelentős teljesítményt nyújt a kis méretéhez képest. Íme néhány főbb jellemzője:




Processzor: A számítógépet egy Intel Pentium  processzor hajtja, ami megfelelő teljesítményt nyújt az alapvető irodai feladatokhoz és mindennapi használathoz.


Memória: A gépben DDR3 RAM található, ami lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést és a sima futást az alkalmazások számára.


Tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami növeli a számítógép általános teljesítményét.


Kompakt méret: A mini PC kis méretű, így könnyen elfér a munkaterületen, és helytakarékos megoldást nyújt. Akár az asztal alá is elhelyezhető.


Üzleti funkciók: Az HP EliteDesk sorozat híres az üzleti funkcióiról, mint például az ujjlenyomat-olvasó és a TPM chip az adatok védelme érdekében.


Energiatakarékosság: A gép energiatakarékos működésre tervezett, ami hosszabb akkumulátor-élettartamot és alacsonyabb energiafogyasztást eredményez.



Az HP EliteDesk 600  egy ideális választás lehet azoknak, akiknek szükségük van egy kis méretű, de erős és energiatakarékos számítógépre az irodai munkához vagy mindennapi használatra. A megbízható teljesítmény és a gyors tárolás lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, míg az üzleti funkciók további előnyöket kínálnak az üzleti felhasználóknak.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Energiatakarékos Kis méretben nagy erő Mini PC HP EliteDesk 600 G3240T/4/128SSD" című hirdetést látja. (fent)