Betöltés...

A kecses útitárs HP EliteBook 840 G7 i5-10310U/16DDR4/256SSD/FHD Laptop

Ár: 164.998 Ft




Kiváló Teljesítmény
A HP EliteBook 840 G7 az Intel i5-U processzorral van felszerelve, amely biztosítja a gyors és hatékony működést, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. A  DDR4 RAM segítségével könnyedén futtathatsz több alkalmazást egyszerre, zökkenőmentes multitasking élményt nyújtva.


Villámgyors Tárolás
Az SSD nemcsak elegendő tárhelyet biztosít a fájlok, dokumentumok és média számára, hanem villámgyors rendszerindítást és programbetöltést is garantál.


Lenyűgöző Kijelző
A 14 hüvelykes Full HD kijelző éles és tiszta képet biztosít, amely tökéletes mindennapi használatra, filmnézésre és prezentációk készítésére.


Elegáns és Tartós Dizájn
A kecses, mégis tartós kialakításának köszönhetően az EliteBook 840 G7 ideális útitárs, amely könnyen elfér a táskában és bírja a mindennapi igénybevételt.


Széleskörű Kompatibilitás
Ez a laptop Windows 11 kompatibilis, de választhatóan Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszerrel is elérhető.


Testreszabási Lehetőségek
Lehetőség van a RAM és az SSD bővítésére is, hogy a jövőbeni igényeknek is megfeleljen.


Főbb Jellemzők:



Processzor: Intel i5-U
Memória:  DDR4
Tárhely:  SSD
Kijelző: 14" Full HD
Operációs rendszer: Windows 10 vagy Windows 11


Ajánlott Felhasználás:
A HP EliteBook 840 G7 ideális választás mind a mindennapi feladatok, mind az üzleti célú használat során. Magas teljesítményével és hordozhatóságával tökéletes társ az úton lévők számára.


Ingyenes Szállítás és Garancia
Minden vásárláshoz ingyenes szállítást és garanciát biztosítunk. A laptop készen áll a használatra: csak kapcsold be és használd... NaniPC.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A kecses útitárs HP EliteBook 840 G7 i5-10310U/16DDR4/256SSD/FHD Laptop" című hirdetést látja. (fent)