Betöltés...

Mobilitás és Erő Lenovo ThinkPad P15 i7-10850H/32/512NVME SSD/T2000/4K/15,6" Touch

Ár: 389.998 Ft

A Lenovo ThinkPad P15 workstation laptop a professzionális felhasználók álma, egy olyan eszköz, amely kompromisszumok nélkül biztosítja a maximális teljesítményt és megbízhatóságot. A NaniPC.hu büszkén kínálja ezt a kiváló eszközt, amely a legigényesebb munkafolyamatokat is könnyedén kezeli, miközben otthoni használatra is tökéletes választás.


Kimagasló Teljesítmény


Az Intel Core i7-10850H processzor és a 32GB DDR4 RAM gondoskodik a gyors és zökkenőmentes működésről, legyen szó bármilyen kihívásról. A 512GB NVMe SSD nem csak bőséges tárhelyet kínál, de a rendszer és az alkalmazások villámgyors indítását is biztosítja. Az Nvidia Quadro T2000 4GB grafikus kártya kiemelkedő grafikai teljesítményt nyújt, amely nélkülözhetetlen a professzionális felhasználók számára.


Lenyűgöző 4K Érintőképernyő


A 15,6 hüvelykes 4K érintőképernyő tűéles és színgazdag képet biztosít, amely tökéletes választás a grafikai tervezéshez, videószerkesztéshez és más vizuális munkákhoz. Emellett, az otthoni szórakozásra is kiváló, legyen szó filmnézésről, játékokról vagy online böngészésről. Az érintőképernyő pedig még intuitívabbá teszi a használatot.


Széleskörű Csatlakozási Lehetőségek


A ThinkPad P15 rengeteg csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, hogy minden igényt kielégítsen:



Jobb oldalon: Intelligens kártyaolvasó, SD-kártya olvasó, USB-A 3.0, Kensington Lock.
Hátlap: RJ45-Ethernet gigabit, USB-C 3.1 Gen 1, 2x Thunderbolt 3, vékony hegyű töltő.
Bal oldalon: HDMI, USB-A 3.0, micro SIM, 3,5 mm-es kombinált hangcsatlakozó.


Az ujjlenyomat olvasó további biztonságot nyújt, így a laptopja mindig védve lesz az illetéktelen hozzáférésektől.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek


A Lenovo ThinkPad P15 nem csak a professzionális felhasználók igényeit elégíti ki, hanem tökéletes választás az otthoni felhasználók számára is. Ideális filmnézéshez, internetezéshez, játékokhoz és mindennapi feladatokhoz. Az idősebb felhasználók is értékelni fogják a nagy, tiszta képernyőt és a kényelmes billentyűzetet. Diákok számára is kiváló, mivel segít a hatékony tanulásban és a multitasking feladatok kezelésében.


Személyre Szabás és Felhasználóbarát Szolgáltatások


A NaniPC.hu lehetőséget biztosít a ThinkPad P15 testreszabására, akár SSD és RAM bővítéssel, így biztosítható, hogy a gép pontosan az Ön igényei szerint teljesítsen. Az előtelepített Windows 11 operációs rendszerrel azonnal használatra kész, így Ön azonnal belekezdhet a munkába vagy a szórakozásba.


Miért a ThinkPad P15?


A Lenovo ThinkPad P15 azok számára készült, akik nem elégszenek meg kevesebbel, mint a legjobb. A NaniPC.hu-nál kínált ingyenes szállítás, garancia és azonnali használatkészség csak hab a tortán. Válassza a professzionális siker kulcsát a Lenovo ThinkPad P15 formájában.


Vásárolja meg most a NaniPC.hu oldalon, és tapasztalja meg Ön is, hogy mi teszi a Lenovo ThinkPad P15-et a workstation laptopok királyává.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mobilitás és Erő Lenovo ThinkPad P15 i7-10850H/32/512NVME SSD/T2000/4K/15,6" Touch" című hirdetést látja. (fent)